[]

linkedin'deki ünvanlar abartılı mı?

sb.




 
Evet


  • runner  (13.08.20 17:53:04) 
firmalar başlattı bu işi saçma sapan ünvanlar vererek. ben mesela proje mühendisiyim. title'da global projects manager yazıyor. vay amua. proje gurubunda 8 kişiyiz herkes manager.


  • japon askeri  (13.08.20 17:57:42) 
ozel sektorde unvanlar genel olarak abartili. linkedine ozel bir durum degil


  • hot potato  (13.08.20 17:59:27) 
Özel sektörde abartılı ve saçma sapan +1.


  • pati  (13.08.20 18:03:11) 
Abi düşün işte ekipte 5 kişi var bak olay aynen bu ,

Müdür
x ten sorumlu GMY
Y den sorumlu GMY
z den sorumlu GMY
b den sorumlu GMY
  • paramolacak  (13.08.20 18:13:07) 
kimi sallıyor kimi yazmıyor bile.
bunun linkedin ile alakası yok bazen cv'lere bakıyorum ki o kadar saçma sapan dişe gelmez şeyleri yazmışlar ki insan utanır yazmaya.
kimileri de artık iş kaşarı olmuş yaptıkları ettikleri şeyin çoğunu yazmıyor bile.
  • turbo sadık  (13.08.20 18:18:24) 
Hepsi diyemeyiz ama büyük çoğunluğu abartı. İşin daha komik tarafı linkedin içersinde bunu eleştiren birinin ünvanının "Head of Marketing" olması. Halbuki çalıştığı şirket 5-6 kişilik bir yer.


  • himmet dayi  (13.08.20 18:22:38) 
Abi tum is hayati kendini satabilmek uzerine kurulu zaten. Onemli olan kendini satabilmek, ne bilip, ne yapabildigine onemli degil ne kadar satabildigin onemli. Senin unvanin ezik bir seyse satamazsin kendini. Gerci Ingilizceye cevirdiginde hepsi havali oluyor unvanlarin ya neyse.


  • speedy  (13.08.20 18:33:55) 
Yabancı bir şirkette çalışıyorum çoğu iş arkadaşımla linkedin’de bağlantılıyız. Bir tane abartı ünvan yok. Kartlarında ne yazıyorsa o.

Ama Türk şirketlerine baktığımda direktörden aşağısı yok.
  • ozdek  (13.08.20 18:59:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.