[]

İnstagram Hakkında

Şimdi benim hesabım gizli. 300 takipçim var. Bir foto paylaştığımda max. 80-100 kişi beğeniyor. Genelde yorum gelmiyor. Hikayelerimi max 170-200 kişi izliyor. Mesela bir anket yaptığımda, max 5-10 kişi katılıyor.

Bu bilgiler ışığında;
1- Çok gereksiz kişiler var bunları şutlamalı mıyım?

2- Bu oranlar çok saçma değil mi? 300 adamdan yarısı kesin paylaşımımı görüyor ama ancak onun yarısı beğeniyor. Yada hikayeyi izlemeyenler instagram mı kullanmıyor, benim hikayelerimi mi gizlemiş?

3- Siz böyle bir durumda nasıl bir aksiyon alırdınız?

4- Bu konu hakkında her türlü yoruma açığım

 
Herkes birbirine ayıp olmasın diye takip ediyor


  • runner  (13.08.20 17:53:43) 
isterseniz silin isterseniz tutun ama bunlar o kadar üzerine düşünülecek şeyler değil bence. yakınınız üç beş kişi hariç kimse de ciddi olarak ilgilenmez paylaştıklarınızla bakıp geçerler. şahsen nadiren bir şey paylaşırım gerçekten beğenmediğim bir fotoğrafın beğenme butonuna basmam. sürekli hikaye paylaşıp yoran insanların da hikayesini gizlerim. siz eğlenmenize bakın, insanların bir tuşa basıp basmaması sizi bu kadar üzmesin.


  • anarsika  (13.08.20 17:54:21) 
ben de sozde 200 kusur kisiyi takip ediyorum ama en az 150'si mute'a alinmistir. bi kere eski bi arkadasi takipten cikartmistim, ertesi gun "neden takibi biraktin?" diye mesaj atti. o gunden beri boyle tatsiz bi muhabbete girmemek icin mute'layip geciyorum.

edit: gunde ortalama instagram kullanmam surem 10 dakikanin altinda, onda da cok cok nadir post begeniyorum.

hesabi tumden kapatacaktim da hanim "arada ordan begendigim seyleri sana gonderiyorum kapatma" dedi diye kapatmadim. benim gibi cok vardir.
  • captainobvious  (13.08.20 17:58:03 ~ 17:59:10) 
300 kişinin tamamının seni an be an takip etmesini bekleyemzsin.adam 5000 kişi takip ediyordur,senin gönderin onda çıkmıyor dahi olabilir.her gönderdiğini beğenecek,oylayacak,yazacak kişi ya sana yürüyendir ya da ümidi sana bağlamıştır.birde instagram yüklü diye sürekli kullanılıyor diye düşünmen yanlış olur.sınırlı bir kitleye karşın gayet yüksek aksiyon ama sadece sıradan beğenenlerden oluşuyor.


  • duptıs  (13.08.20 17:59:21) 
Umrumda olmaz beğenen sayısı. benim takipçi sayım 296'ydı (iyi hatırlıyorum çünkü gönderi ve takip ettiğim sayısını da böyle ayarlamıştım) sonra baktım 296 kişi arasında tanımadığım ya da bana bakmalarını istemediğim çok fazla kişi var. 170'ye düşürdüm. hikaye sayısını bilmiyorum ama son fotoğrafıma şimdi baktım 43 kişi beğenmiş (4 gün önce paylaşmışım) ondan bir önceki paylaşımımı 41 kişi, yaklaşık 2 ay önceki paylaşımımı (takipçi sayımı düşürmeden önce) 28 kişi beğenmiş.
kaç kişinin beğendiği umurumda mı, hayır. sadece eski arkadaşımsa ama artık görüşmüyorsam ama yine de güzel zaman geçirdiğimiz birini ben takip ediyorsam ve o beni etmiyorsa üzülüyorum. ben arada insanlara yorum yapar ya da mesaj atarım. bu kişilere de yorum yaptıysam, yorumdan ya da mesajlardan iletişimimiz olduysa yine de buna rağmen bana takip isteği atmadıysa ben de takipten çıkıyorum çünkü insan ister istemez biriyle mesajlaşınca açar profilini bakar.

  • matilda  (13.08.20 18:01:58) 
Herkes like atsa ne değişecek ki? Buna takılman bile garip. Kullan geç işte.


  • elorelia  (13.08.20 18:15:10) 
Ben beğen geç yapıyorum. İnsanlar beğensin beğenmesin umrum değil. Story de aynı şekil herkes bakmıyor bakıyor çok tınlamıyorum.


  • Hallegadola  (13.08.20 20:11:21) 
2000 küsur takipçi var bende 300den fazla beğeni hiç görmedim. Herkes aktif değil zaten. Instagram algoritması bazı gönderileri daha fazla öne çıkarttığı için seninkiler gözden kaçıyor da olabilir. Hesabının yaptığın işe vs. bir katkısı yoksa kafana takma.


  • arnold schwarzeneger  (14.08.20 17:29:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.