[]

1 günde kıbrısta neler yapılır

sabah gidip akşam döneceğim, 1 günde kıbrısta bişeyler yapabilir miyim yoksa "aksiyona değmez hava alanında otur" mu dersiniz?




 
casino


  • erty_ksk  (13.08.20 16:00:48) 
pasaport, havalimanı valiz bekle, çıkış toplam 30 dk falan sürüyor. 1 saatte girne'ye gidersiniz. limanda oturup yemeğinizi yer, içkinizi içer sonra geri dönersiniz. havalimanına da 1.5 saat önce gelmeniz gerektiğiniz düşünerek hareket edebilirsiniz.

toplamda 3 saat yolda geçecek şeklinde hesap yapıp öyle gezin. akşam uçağı kaçırsanız çok alternatif var da, gündüz publarda oturup içmek daha keyifli .
  • janavarorion  (13.08.20 16:21:17) 
hacı gecesi güzel, geceyi yaşamadıktan sonra git girne de kaleyi gez. limanda turla. orada bi gazinoya gir sonra havaalanı. ama gece kalırım diyorsan lefkoşada eğlen coş, akşama da lapta tarafındaki gece kulüplerinden birine geçip finali yap derdim.


  • seyduna6687  (13.08.20 16:22:16) 
gece hayatıyla işim yoktur, tavsiyemi o yönde veriyim. girne ve lefkoşa'yı gezme imkanım oldu, özellikle lefkoşa tarihi eserleri ve mimarisi ile kendine has bir şehir. kesinlikle gezmeni öneririm kültür turu seviyorsan. girne'nin de limanı ve tarihi merkezi gayet güzel. balıkçıları iyidir.


  • newsman  (13.08.20 17:48:16) 
Istege arzuya gore degisir ama benim icin cevap tartismasiz merit royal. Kurus para harcamadan kaliteli yemek yiyip sarhos olana kadar en guzel kokteyllerden pahali viskilerden icip her turlu atistirmaligi, sigarayi, puroyu alabilirsiniz.


  • youshookmeallnightlong  (13.08.20 18:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.