[]

berat albayrak yayını

yayını izledim.

cidden korktum. harbi korktum.

ben bu ülkede çocuk falan yapmam. geçen bi duyuru vardı yine çocuk mevzusuna.

maliye bakanı dolar artıyor soruna, dolar'la mı maaş alıyorsun diye soruyor.

inanılmaz ama biz bunları yaşıyoruz. inanılmaz.

çok korktum lan. kafan 10 yılı sildim türkiye'deki. 10 yıl plan yok.

bir tek bende mi oldu korku yoksa sizde benim geleceğim kimlerin elinde diye düşündünüz mü?

 
sen korkup çocuk yapmıyorsun ya birileri korkmadan çocuk yapıyor, o birilerinin çoğunluğu şu anki siyasi iradeyi destekliyor dolayısı ile çocukları da destekliyor o çocuklar bu gün 16 yaşında, 2023'de seçim var ve 19 yaşında olacaklar, oy kullanacaklar, sence kime verecekler oylarını? sen şimdiki 10 yılını sildin ya aslında toplumun 50/60 yılını silmiş oldun.

Evli değilim çocuğum yok falan ama bende kendim için, yiğenlerim için korku içerisindeyim, 40 yasımdayım ve ben kendimden vaz geçtim bile, yaşayacağım 20 sene daha bunun da 10 senesi sağlıklı olur. 10 senede bir sürü ilaç kullanırım falan. gelecek nesil için mücadele etmemiz lazım artık, hatta şimdi üni yada lise okuyanlar bile değil, şu anda bebek olan, anaokuluna dahi gitmeyenler için. banane elalemin çocukları için ne dert edineceğim diyebilirsin tabii ama o iş öyle değil.
  • selam  (13.08.20 10:25:16) 
Akp yönetimi manav rıza gibi konuşmasa bu ekonomik çöküntüde nasıl bu kadar oy alabilirdi?

Bu konuşmanın değişik ve daha ağır versiyonlarını çokça kez sergileyen bir partiden bahsediyoruz. Fikir babaları burhan kuzu gibi geliyor bana. Söylediklerine bir bakın berat albayrak’a sarılırsınız. Tam ahmak yemleyicisi
  • Unde bach canim  (13.08.20 10:31:59) 
bundan daha korkuncu bunları bile savunacak tipler olması. duyuruda bile vardır bunlardan eminim. türkiye yaşanacak ülke olmaktan çoktan çıktı. hala şöyle güzel böyle güzel diye güzelleme yapılması sinir bozucu gerçekten.


  • nothing in my way  (13.08.20 11:22:01) 
adam kendi kitlesinin farkinda.
kendi kitlesinin yurtdisiyla, hobiyle, kulturle isi var mi? yok.
3-5 kisi mercedes'e binmek istiyor, vatandas halinden memnun diyor. yani bunlarin gozunde kendi yandaslari vatandas, digerleri degil.
  • baldur2  (13.08.20 11:25:56) 
biraderim sen yapmazsin suriyeli 25 tane yapar, senin cocuk yapmaman onlarin isine geliyor. dunku yayin tam bir facia idi, ama maalesef sokaktaki halkta boyle, zaten sumeyyelerin bir derdi yok, rant onlarda, paraya ihtiyaclari yok ki, paraya ihtiyaci olan halki da dinle morfinlediler.


  • müptezel dostoyevski  (13.08.20 11:31:35) 
şu milletten umudu kesin artık hocam, bu eski devir değil artık her şey değişti, insanların düşünme sistematiğinden tutunda, fizyolojisine kadar her şey değişti. bi bırakın milletin yakasını. mevcut iktidar zihniyeti ( bak zihniyet diyorum yani akp gider bilmem ne gelir ama zihniyet aynı olunca) din sosuna batırarak beyazın aslında siyah olduğunu anlatsınlar hiç yoksa 30 milyonu peşine takar siz ne diyorsunuz. bi 6 yıl peşinden ayrılmasın bu 30 milyon sonrası kolay zaten. zamanında takımının hakkı olmayan penaltıyı kullanmasına ölümüne savunan insanlar şimdi para için her şeyi yapar. bundan sonra böyle, işinize gelirse. işte ülke işte memleket öyle zorlama hayeller falan kurmayın. kendi çocuklarını abd de okutup milletin çocuğunu imam hatiplerde okuttular. süreç tamamlanmak üzere. hayır nereye gideceksin? bize diz çöken abd ye mi? bizi kıskanan almanya ya mı? avrupa desen zaten bitmiş.


  • seyduna6687  (13.08.20 12:24:32) 
Önceden görüp 2017de ayrıldım ulkeden. Zaten bir adim düzelmedi 10 kati kötüleşti.
Duyuruda da bundan 2 ay once ekonominin duzelecegini, dövizin dusecegini, Çin'den kaçan üretimin Türkiye'ye gelecegini ve yükseleceğini söyleyen dostlar vardi. Onlar tabi ortalikta yoklar artik, yavas yavas dagiliyorlar. Ama hala büyük bir kitle destekcisi ve ne olursa olsun desteklerler. Çünkü devlet için halk kafasindalar, yarin sizler kolesiniz artik deseler vatan için köle olurum derler.

  • logisticsmanager  (13.08.20 14:29:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.