[]

Kobo E-Reader hakkında?

Birkaç gündür Kobo'dan ingilizce kitap okuyorum. Bilmediğim bazı kelimeleri not alıyorum e-reader üzerinden. Bu sabah bilgisayara Kobo uygulamasını indirdim. Dedim oradan bilmediğim kelimeleri alıyım, sağa sola yazayım. Öğrenmek için kolay olur ama bilgisayarda kobo üzerinden kitabı açtığımda notlar filan gözükmüyor. Eş zaman güncellemesi filan yaptım olmadı. Notların aktarılması gerekmiyor du, yoksa şahsen element mi uydurmaktayım?

Ek bilgi; Kitabı kobo üzerinden satın aldım. Yani orijinal, korsan e-book olsa diyeceğim ki, normal.


 
soru ile alakasız ancak, direkt kobo üzerinden çözebilirsiniz belki.
kindle'da kelimenin üzerine gelince seçtiğiniz sözlükteki anlamı çıkıyor mesela, tur-eng sözlüğü harici olarak yüklemek mümkün. kobo'da da muhtemelen vardır böyle bir şeyler.

  • shape of shapelessness  (12.08.20 23:58:28) 
bilgisayar kısmını bilmiyorum ama koboda da sözlük var. Ben 2 sene önce aldığım kobo e-readerda sözlük kullanmıştım.


  • icerden cikan adam  (13.08.20 01:01:02) 
Bunu ben de merak ediyordum. Gerçi E-reader cihazına sahip değilim, uygulaması üzerinden tablet veya bilgisayarda e-kitap okuyorum. Senkronizasyon çalışıyor fakat not vs. güncellemesi yapamıyordum. E-reader ı bilgisayara bağladığınız takdirde mümkün gözüküyor.

help.kobo.com
  • onune3012  (13.08.20 16:14:56) 
Kod yazmak gerekiyormuş sanırım.

Linki paylaşayım; medium.com
  • put it in your appropriate place  (13.08.20 17:49:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.