[]

Çamaşır makinesindeki kısa programı kullanıyor musunuz

Bizim makinada 30 dk 30 derece pamuklular için bir pgrıam var. İkidir kullanıyorum ama öok verimli mi kullanmasam mı yarım saat yıkamadan ne olacak gibivsüşüncwler var kafamda. Sizin makinelerde var mı böyle bir peogram ve kullanıyor musunuz merak ettim




 
hiçbir işe yaradığını sanmıyorum. çamaşır makinesi çalışma prensibi gereği uzun çalışması gereken bir alet. uzun çalışması çok fazla elektrik ve su tüketeceği anlamına gelmez. çamaşırların uzun uzun dönmesi, birbirine sürtünmesi ve deterjanlı suyun birkaç defa üzerlerinden geçmesi lazım. 30 dk'da olacak iş değil bu bence.

ha bu arada verimlilik anlamında da neredeyse hiçbir fark yoktur "bence". verimlilik konusu tamamen totomdan salladığım bir şey, üretici sayfasında yazar veya kullanma talimatında hangi programın ne kadar su elektrik tükettiği.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (12.08.20 22:59:51) 
Ben renkliler için hep kısa program kullanırım.


  • elorelia  (12.08.20 23:04:08) 
Ben 1 gün giyindiğim tişörtleri 30dk programa atıyorum gayet de mis oluyor. 3 4 yıkamada bir uzun programa atıyorum.


  • mg3929  (12.08.20 23:10:02) 
Çamaşır makinamı 20 yıldır kullanıyorum renkliler 40 beyazlar 60

Bulaşık makine hep 65, yalnız bulaşık makinasına asla kalintili bir sey koymuyorum.

Başka hiç bir programı kullanmadim.
  • Filinta61  (12.08.20 23:14:11) 
Yazin en cok kullandigim program kisa programlar benim. Bence asiri kullanisli.


  • hindistan cevizi  (12.08.20 23:16:47) 
eğer üzerinde leke yoksa, bir iki kere giyip sonra kirliye attığım bir kıyafetse devamlı o programı kullanıyorum.


  • evandro roncatto  (13.08.20 00:43:44 ~ 00:44:23) 
Acil durumlarda falan kullanıyorum. Elde yıkama programını kullanıyorum renkli ve beyazlar için.


  • ruhen hastayim ben  (13.08.20 00:47:14) 
Dönme aralarında hareketsiz bekleme sürelerini kısaltarak yapıyor işini. Bence dönme/devir sayısı çok da azalmıyor


  • Unde bach canim  (13.08.20 00:55:54) 
Her kıyafetimi 1 kere giyip yıkıyorum. Özellikle kışın (terlemediğim falan için de) çoğunlukla kısa programı kullanıyorum. Özellikle cayır cayır yıkansın istediğim bişey varsa uzun/sıcak programları tercih ediyorum.


  • plutongezegendegilmi  (13.08.20 01:00:07) 
Ufaktan yorumlara baktım sanırım ben hariç kimse kısa programı kullanmıyor ben hayatım boyunca kısa program harici kullanmadım. Bir çamaşırın oradan oraya 2 saat dolanması kafama uymuyor. Zaten çamurda sürünmediğim için yarım saatten daha fazla çamaşır yıkatmıyorum makinaya bilemedim :)


  • Aşk Adamı  (13.08.20 01:26:41) 
Normal kiyafetleri hep 30 derecede, mumkun olan en kisa programda yikiyorum. Leke vs varsa onden elimle deterjanla citileyip oyle atiyorum makineye, tertemiz cikiyorlar. Zaten leke de ayda yilda bir uzerime bisey dokersem oluyor anca.

Carsaf havlu vs hep 60 derecede ama. Belki bebek kiyafetleri de daha yuksek isida yikanmali bilmiyorum, ama gunluk kiyafetlerde hic 'ulan keske daha uzun programda yikasaydim' dedigim olmadi.
  • taurina  (13.08.20 02:23:04) 
20 dakikalık 40 derece kısa program var bende, az çamaşır atıyorum hızlı tatlı tatlı temiz temiz yıkıyor, arkasından tekrar aynı programda deterjansız yıkıyorum, yumuşatıcı falan asla kullanmıyorum, alerjen hastalıkların, kanserin manserin büyük oranda sebebi bu kullandığımız kimyasallar.


  • arph  (13.08.20 03:45:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.