[]

15 yaşında çocuğun şu dönemde aquapark mutfağında çalışmasına...

...izin verir miydiniz?

paraya ihtiyaç yok. sırf hayatı görsün diye.

lütfen gerekçeli nedenleri de yazın. ben hayırcıyım annem evetçi. kardeşime okutacağım. anlamıyor.

 
ileride mutfakta kariyer düşünüyorsa evet denebilir, öteki türlü "hayatı görmek" saçma bir sebep bence normal zamanlar için bile ki şu an pandemi var. Aquapark da virüsün en kolay yayılabileceği yerlerden.


  • nundu  (12.08.20 21:55:46) 
cayır cayır vakalar artarken izin verilir mi hocam ? seneye çalışsın hayat görsün daha genç.


  • fezagezgini_4  (12.08.20 21:56:15) 
aquapark'ın bile şu dönemde kapalı olması gerekirken ne mutfağı?
virüsün en kolay yayılabileceği yerlerden +1
daha genç, seneye falan öğrenir hayatı.
  • blatta hiberna  (12.08.20 21:59:07) 
corona olmasa gitsin görsün tabi ki derdim ama bence de sağlığı için göndermeyin.


  • theseachange  (12.08.20 22:00:54) 
Anne hakli. Calismak zorunda olan insanlardan olabilirdi. Calissin. Yuz siperligi var, maskesi, eldiveni bir suru onlemi var.


  • SevdaliBulut  (12.08.20 22:01:04) 
hayatı görmesi için küresel salgın yılını seçmenin özel bir sebebi var mı? sağlık bakanlığının verileriyle yaşıyorsa anneniz elinizin altında internet var. tabipler odasının açıklamalarını, doktorların açıklamalarını, önlemlerin nasıl göstermelik olduğunu gösterin.


  • not dark yet  (12.08.20 22:08:18) 
Asla


  • ycaycayca  (12.08.20 22:17:23) 
Hayati gormek vs evet çok güzel. Ben de çocukken eczanede calistim, universitede de animatorluk.
Ama şu dönemde hayatta yapmazdim. Oralarin şartları harbiden kötü ve çalışan/çalışmak zorunda olan insanlarin da riski daha fazla.

  • logisticsmanager  (12.08.20 22:30:09) 
Hayatı görsün diye işe gönderilen çocuğun hayat yerine ölümü görmesi şoku...


  • elorelia  (12.08.20 23:25:27) 
Virüs tehlikesi geçsin de isterseniz inşaata gönderin. Ama şimdi olmaz. Kazanacağı tecrübe candan önemli değil.


  • antihero  (13.08.20 00:13:37) 
corona riskine degmez.


  • rm  (13.08.20 00:56:39) 
Aquapark günde yüzlerce insanın geldiği, büyük ihtimalle sağlıksız yemek pişirilen bir yer. Mutfak çok yorucu bir iştir, gündüz ve gece temizliği zordur.
Şu dönemde böyle bir yerde çalışması çok büyük risk. Genel anlamda da maddi bir beklenti yoksa, çalışabileceği ve gönüllülük yapabileceği başka yerlere bakın derim.

Sosyal mesafe ve önlemlerle insanlar çalışıyor. Kafelerde garson, servis elemanı olabilir, tam zamanlı arayan yoktur ama iş öğrensin, hayatı tanısın diye ufak bir cep harçlığı ile gideceği yerler olur. İnanın biraz araştırsanız, ki bunun için muhitinizde ya da kolay gidebileceği yerde dışarı çıkmak, açık yerlere vb bakmak, yüz yüze konuşmak iyi fikir, daha rahat edeceği yerler bulursunuz.
  • kaset  (13.08.20 04:30:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.