[]

Para ödüllü bilgi yarışması

İnternette ödüllü online bilgi yarışması var mı? "Hadi" böyle bir şey değil o daha çok milli piyango:) TV de ödüllü bilgi yarışmaları varken, sosyal medyada olmaması çok enteresan.




 
Oyna Kazan diye bir yarışma vardı, cep telefonunuza indirdiğiniz bir uygulamayla giriyordunuz. Anlık olarak bir sürü yarışmacıyla birlikte yarışıyordunuz. Cevabı bilemeyenler eleniyordu. Öyle öyle son 3 kişiden biri kazanana kadar gidiyordu. Şimdi noldu bilmiyorum.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (12.08.20 16:02:20) 
oyna kazan var ama o daha beter kumar oldu. Vip adı altında kuponlu yarışma yapıyor, girmek için para veriyorsun yani. Ha grupla yarışırsan (şıkları aratıp, herkese şık paylaştırıp falan) kazanabilirsin ama o bile eskisi kadar kar etmiyor. Editör de sapıttı olmayacak şeyler soruyor googleda çıkmasın diye.

Yok yani, girme.
  • nhk ni youkosu  (12.08.20 16:06:17) 
Hegs yazılımını yapıp zengin olacak.


  • etki  (12.08.20 16:48:18) 
Oyna kazan ilk çıktığında baya iyiydi. Üç ay oynadım yaklaşık, grup vs işine hiç girmeden (ki baya teklif geliyodu .d ) toplamda 3000-4000 lira gibi bi para kazanmıştım. Sonra hem saçma sapan şeyler getirip hadi'ye benzer bir işe girdiler (daha az parayı daha çok kişi kazansın formatı) hem de benim zamanım azaldı. Bıraktım.

O ara Hadi ve Oyna Kazan dışında 3 4 yarışma daha vardı ama onlar pek kaliteli değildi ve güvenilirlikleri şüpheliydi. Oyna Kazan Onedio'nun yarışmasıydı ve vodafone fonluyordu. Biraz daha güvenilir bir konseptti yani ve ilk çıktığında sunucuları falan da iyiydi baya.
  • nundu  (12.08.20 18:07:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.