[]

Efordan sonra oluşan fenalık hissi

Merhaba arkadaşlar,
Öncesinde sporla içli dışlıyken, son bir yıldır muzdarip olduğum ve gittikçe de şiddetlenen sorunum. Her seferinde olmasa da ne zaman uzun bir yürüyüş yapsam, yokuş veya merdiven çıksam, vücuduma birden ağırlık ve yorgunluk çöküyor. Akabinde oturma veya uzanma ihtiyacı hissediyorum. Uyku hali, hafiften karın-göğüs ağrısı oluşuyor ve bu his de saatlerce geçmiyor. Kardiyolojik bir sorunum yok ama böyle anlarda gaz oluşuyor sürekli geğirme ihtiyacı hissediyorum. Kan, hormon, vitamin ve tiroid değerlerim normal. En son çekilen tomografiide de sorun görünmüyor.
Var mıdır böyle bir tecrübesi olan acaba? Duyan, gören, yaşayan
Sevgiler

 
Yaş kaç,kilo kaç,sigara var mı,kolstrol durumun ne?kardiyolojik sorunun olmadığını neye dayanarak söylüyorsun?bu anlattıklarının tamamı kalbinle damarlarınla alakalı olabilir,bunun yanında çok basit birşeyin eksikliğide olabilir.önce bir dahiliye peşine kardiyoloji ile görüş.geğirme ihtiyacının oluşmasıda bunları işaret ediyor.


  • duptıs  (12.08.20 00:43:58) 
Yaş 41, kilo 87, sigarayı iki yıldır içmiyorum. Kasım ayında gereksiz bir anjiyo yapıldı. Plak bile yok dendi. Bugün kardiyolojiyle görüştüm. Kendisi benlik bir şey yok diyor. Kaldık yine öyle


  • enolgun  (12.08.20 20:21:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.