[]

ytd yazmayınca ne oluyor

sözlükte vs.

sb


 
“Yatırımcılar, herhangi bir hak kaybına ve mağduriyete uğramaması için, SPK tarafından yetkilendirilmiş yatırım danışmanlığı ve benzeri sermaye piyasası faaliyet izni olmadan sosyal medyada yer alan tavsiye ve telkinlere itibar etmemesi gerekir.”

“Sermaya piyasasında izinsiz olarak faaliyette bulunanlar iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin günden on bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar.”

koinbulteni.com
  • fezagezgini_4  (11.08.20 22:43:37) 
savcılar tetikte bekliyor ytd yazmadan yatırım tavsiyesi verenleri gözaltına alıyorlar hemen.


  • signore  (11.08.20 22:44:40) 
bisey olmuyor, eblehlikten baska birsey degil.


  • cooperr  (11.08.20 23:02:35) 
ytd

sonra bana ağlama demek
  • duyurukullanıcısı  (11.08.20 23:26:30) 
Yok, ytd yazmanın bi bağlayıcılığı var mı onu sordum.


  • owaki  (11.08.20 23:31:36) 
Mesela birisine 2 paragraf kufur yazdiktan sonra sonuna --terbiyem musade etse sana bunlari soylerdim ama el vermiyor-- diye eklmede bulunmak sana hukuk onunde nasil bir koruma saglarsa bu da o sekil.. South Park evreninde yasamiyorsan bir ise yaramaz.. Biraz da kendini onemli gormekten ileri gelen bir mekanizma.


  • bahele  (11.08.20 23:38:55 ~ 12.08.20 15:25:55) 
Dediği çıkınca "ben demiştim ama" diyecek kişinin dediği çıkmayınca yine "ben demiştim ama" demesini sağlıyor.

Başına gelenin hesabını uçan kuştan sormaya kalkan hasta ruhlu insanlar varken "ytd" çok haklı bir uyarı.
  • IncredibleMau  (11.08.20 23:45:36) 
ytd ben de yazıyorum ama ytd yazmanın hukuki bir kaynağı yok.

sen gelip "yarın altın al yükselecek ytd" yazsan bile suçlu olursun.
  • false pretension  (11.08.20 23:55:08) 
"Yalancıysam tutup dövün" demenin kısaltılmışı bu, yani dediğimi yapın kesin kazanırsınız demek istiyor!

Sözlüğün kalitesini belli eden bir kaç göstergeden biri bu aptalça kısaltma.
  • John Bloor  (12.08.20 12:24:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.