[]

100m2 3katli normal bir yazligin icini ve eşyalarını luxe çevirmek ne tutar

Ege'de cok guzel bahceli bir yer beğendik. Bütçemizin 100 bin altinda kaliyor aslinda uygun. Kalan parayla icini yaptırıp mobilyalari yenilersek bize neye mal olur? Oyle ultra luxe gerek yok ama normal düz daire gorunumden çıksa yeter. Hic mimar tanıdık falan da yok, bilmiyoruz fiyatlari.

Aslinda bizimkiler biz niye ugrasiyoruz ki direkt yapılmisini bulalim diyorlar ama onlar da 100 harcadiysa evin fiyatına 200 ekleyip sattiklari icin haliyle.. çıkamıyoruz o fiyatlara. Hazir 100k asagida bulmusken, alıp yaptirsak diyorum, mantikli mi?


 
Müthiş bir noktadasınız. Çok şanslısınız.. Ben bile heyecanlandım. Egede bir ev var 3 katlı yazlık ve 100 k param var içini döşeyeceğim ? Yani bilemiyorum ama bence açın Youtube gibi platformaları fikir edinin en müthiş ayrıntı ise evi komple kendi zevkinize göre yapabilecek olmanız. Bu dert değiş mükafat olabilir anca..

eğer örnek evler ve fikirler almak isterseniz delirerek takip ettiğim youtube/daire kanalını izleyin.

Şimdiden hayırlı olsun :)
  • denizmaniaherif  (11.08.20 08:43:56) 
eğer basic bir şey yapılacaksa 100 m2 bir ev için yeter 100 bin.


  • awlmi  (11.08.20 08:50:53) 
ne yapacağınıza yaptıracağınıza karar verin yazın tek tek ben size yaklaşık maliyet çıkartayım.


  • turbo sadık  (11.08.20 09:09:56) 
Betonarme bir şeyler eklenmeyecekse, duvar yıkma, yenisini örme, bir yeri kapatıp şekil falan değişmeyecekse,

Sadece yer döşemeleri, mutfak, banyo yenilenip bir de sıva boya yapılacaksa 100k yeter.
  • kibritsuyu  (11.08.20 10:05:50) 
pandemiden önce bizde egede bi yazlık aldık.Su tesisatı elektrik tesisatı ve banyoları yaptırdık sadece bu iş 21 bin tl tuttu ve yapılacak daha birsürü iş var.tabi araştırmazsan aynı işe 40 bin tl fiyat verende var.yazlık yerde adamı soymaya çalışıyorlar dikkatli olmanı tavsiye ederim.Tadilat yapılırken işin başında durmanızı da öneririm.Beyaz eşyalar(çamaşır,bulaşık,buzdolabı) 7bin tl tuttu.


  • mhrkrts80  (11.08.20 10:11:23 ~ 10:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.