[]

sigorta şirketinden araç değer kaybı almak

akan trafikte bir araç arkadan aracıma çarptı. %100 kusurlu olarak polis raporu tutuldu. karşı tarafın sigortasından arka tampon ve sac değişti. yaklaşık 7-8k hasar var.

otoservisin tanıdığı olan bir sigorta eksperine "değer kaybı raporu" yaptırdım.

10.210TL değer kaybı+177TL rapor bedeli iadesi için yazıyı bugün sigortaya gönderdim.

10.210TL değer kaybı bana çok abartı geldi bu kadar yüksek beklemiyordum aracın güncel değeri 140k

sizce bu parayı sigorta şirketi öder mi? itiraz etmez mi? (otoservis bu konu itiraz edilecek bir şey değil. rapor ne diyorsa öder dedi ama emin olamadım.)

 
bence hayatta ödemez, tampon değer kaybı yaratan bir şey bile değil olsa olsa 2-3 k verir.


  • garavel  (11.08.20 00:24:30) 
tampon plastikse karşılamaz. metal aksamlar için kismi bir ödeme yapar. öyle 10.000 falan beklentiye girmeyin.


  • paudi  (11.08.20 10:27:11) 
hayatta vermez.


  • hadsafhada  (11.08.20 10:37:56) 
Raporu özelden yollayabilirseniz yardımcı olabilirim. Avukatım, ağırlıklı olarak hasar tazminatı ve değer kaybı dosyalarıyla ilgileniyorum şu aralar.


  • vedatchilipeppers  (11.08.20 10:52:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.