[]

Ne yapmali?

Ozet:
Teshirci bir oz babanin (baba demeye bin sahit gerci) kendi oz kizina yaptiklarini,
bu durumdan magdur olan kizi anneye bahsetmeli mi?

Detaylar:
Bu adam, oz kizinin universiteye gittigi yillarda (kizin yas o siralar 19-20) kizina kendi cinsel organini gostererek teshircilik yapmis bir mahlukat.

Kiz o yillarda abisi, anne ve babasiyla ayni evde yasiyor. Adam ev uygun durumda iken
(anne ve abinin ortalikta olmadigi zamanlari kollayarak) kizina teshircilik yapiyor.

Ta ki kiz Avrupa’da is bulup evden ayrilana kadar bu olanlara ara ara maruz kaliyor (yaklasik 6 yil) fakat bu durumdan kimselere bahsedemiyor.
Utanip sıkılıyor ve karar verip icine atip sir olarak sakliyor annesinin hassas karakterini bildigi icin. Cunku anneye bahsederse, annenin sinir krizleri gecirip kendi sagligindan olacagini az cok kestirebiliyor.

Bu arada anne ve babanin iliskisi neredeyse kopuk.
Evde hic konusmuyorlar, huzursuzluk, kavga...vs. var.

Yurt disinda 5 yil her sey yolunda, rahatken ve kiz tam da babadan kurtuldum diye dusunurken,
3 ay once covid nedeniyle aile evine tekrar donmek zorunda kaliyor.

Simdi ise kizin hissettigi (yas 32), her seyin yeniden eskiye donmus olmasi.
Utanmaz arlanmaz adamin surekli goz hapsinde oldugundan, ev icinde kose kapmaca oynarmiscasina ondan kaciyor, ayni ortamda bile bulunmaktan asiri derecede rahatsiz oluyor ve biliyor ki o evde yasadigi surece her sey tam anlamiyla eskisi gibi olacak yani baba teshircilige yine baslayacak (simdilik musait anlari kolluyor gibi gorunuyor)
Cunku zihniyeti, hal ve hareketleri hic degismemis hatta daha da kotulesmis ve bunamis gibi yasi ilerledikce (65yas)

Kiz annesiyle iyi anlasiyor ama onunla doya doya ozlemini gideremiyor kafasina bu takilanlar yuzunden.
Bir an once is bulup ayri eve cikmanin planlarini yapiyor ondan tekrar kurtulabilmek adina ama
bu arada da olanlari ve hissettiklerini artik anneye (yas 60+) bahsetmeli mi diye dusunuyor ve
daha ne kadar boyle bir ortama dayanabilecegi de beynini kemiriyor.

Kiz nasil bir tavir sergileyip ne yapmali?

Not: Kiz babasina karsi bu olanlar yuzunden tamamen soguk ve mesafeli davraniyor ve
neredeyse hic konusmayip muhatap olmuyor.

 
Allah'ım az önce neler okudum diyeceğim ama bunun gibi binlerce, yüz binlerce olay var.
Öncelikle asla boyun eğmesin, annesine söylesin diyeceğim ama söyledikten sonra babasından şiddet görme hatta öldürülme ihtimali var mı? Sapık bir mahlukat olması dışında elimizde babaya ait pek done yok.
Bir de ne yazık ki kadınların kemalim yapmaz tribi var, anne inanacak mı? Ayrıca babanın siktir olup gitmesi durumunda anne maddi olarak darlığa düşüp depresyona falan girip yarın öbür gün çocuğunu da suçlayabilir, bu kulaklar bunları duydu.
Neyin nasıl olacağını tacize uğrayan arkadaşımız daha iyi bilir ama ben olsam söylerdim sokakta aç sürünürüm ama buna göz yummam.
  • matilda  (10.08.20 16:23:16) 
Ben olsam cemkirirdim baba figurune. Korkup kacarsan ustune gelirler. Korktugunu belli etmeden kizman lazim bence. Adami yerin dibine sokmak lazim. Baktin ki duzelmiyor abi/kardese soylemek lazim. Anneye kiyamadim...


  • nax  (10.08.20 16:28:16) 
anne/abi hiç uyanmıyor mu aralarındaki duruma soğuk davranmasınan?
o abinin çocuğu olacak mesela ve torun sevecek bu adam öyle mi? çevredeki diğer insanlara zarar verir vermediğini de bilmiyoruz, otobüste, markette...
bence yaşa başa bakmadan sapıklar ifşa olmalı.
ama en azından babasıyla bir sapık olduğu hakkında konuşup devam ettiği takdirde yapacakları üzerine konuşmalı diyeceğim de bilmiyorum. sapıklar ifşa olmalı daha fazla insanın hayatını karartmadan.

edit: kızın da çocuğu olur da bir şekilde yaklaştırmayacağını varsaydım.
  • not dark yet  (10.08.20 16:30:37 ~ 16:31:46) 
Annenin boşanacak maddi imkanı vs mi? Yani bu işin sonu boşanma olmayacaksa ortaya dökmek mantıklı mı bilemedim.


  • elorelia  (10.08.20 16:58:40) 
Bu tarz durumlarda sessiz kalmak işi daima kötüleştirir. İlk başta sert çıkılsaydı, konu buralara gelmeyebilirdi.

Babayı çok sert terslemeli ve hatta gücü yetiyorsa, temiz bir dövmeli. Durum değişmezse, konu ailenin diğer fertlerine anlatılmalı. Anne buna dayanamaz, abi elini kana bular vs. ciddi endişe varsa da evden en kısa sürede ayrılmalı.


.
  • kartallar yuksek ucar  (10.08.20 17:15:26) 
Nerede yaşıyor bu kadın


  • opitseri  (10.08.20 17:16:26) 
bence annesine söylemesin. Zamanında söylemediyse bu kadar yıl sonra öğrenmek annesine daha ağır gelecektir. Babasıyla tek kaldığı bir anda onu korkutmayı deneyebilir belki.


  • Sonsuzluk ve Bir Gün  (10.08.20 17:17:18) 
Bence annesini ve kardeşini yanına alma şansı varsa siktir etsin babayı. Hatta polise falan da şikayet edebilir. Bence ilk kardeşine söylesin ve annelerini duruma hazırlamaya çalışsınlar.

Yaşa başa bakmadan sapıklar ifşa olmalı +1
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (10.08.20 17:18:20) 
Ben öyle babayı döverim. Samimi söylüyorum. 32 yaşına gelmiş, işinde gücünde bir kadınken artık sinip köşe bucak kaçmak yerine o rezil adamı insan içine çıkmaya utanır hale getirmek gerekir bence. Anne ve abinin duyması belki iyi olmaz, bilemiyorum delirip bir şeyler yapabilirler mi. Ben olsam sessiz sedasız çekio gitmeye zorlardım galiba o adamı. Def olsun napıyorsa yapsın uzak dursun o aileden.


  • ma ya  (10.08.20 17:26:36) 
Hatta ben olsam bi avukata danışırdım. İstismardan dava bile açılabilir belki. Kanıt toplama vs konusunda yardımcı olur illa ki avukat.


  • ma ya  (10.08.20 17:29:48) 
Kesinlikle söylemeli.
Bakın kesinlikle diyorum.

  • rewlack  (10.08.20 17:39:31) 
youtu.be

Dün bunu izlemiştim. Videoda bahsedilen birebir yaşanılanların aynısı değil ama benzer.

Kanıt toplayıp, suç duyurusunda bulunulsun. Hiç acımaya kalkmasın. Gerekirse sosyal medya, internet sayesinde destek almaya çalışılsın. Hiç aile yıkılacak diye düşünülmesin. Zaten ortada aile yok. Belki annenin de bu adam yüzünden yaşadığı acılar var, olan biteni öğrenince kızına hiç olmadığı kadar çok sahip çıkacak. Kız, zaten yıllarca aileden uzakta, yakın olamadan yaşamış, ailesi ona karşı gelse bile kaybedeceği bir şey yok.

Böyle bir babanın anneye, akrabalarına, erkek çocuğuna pekte iyi davrandığını sanmıyorum.
  • GoodMorningTeacher  (10.08.20 18:10:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.