[]

tertemiz kokan parfüm önerileri

Ben böyle tertemiz kokan duştan yeni çıkmış gibi kokan parfüm seviyorum. Ağır olmayan ve çiçeksi ve tertemiz kokan (hatta sabun koksa negzel olur) parfüm tavsiye eder misiniz bana?
Yaz aylarına uygun olsun lütfen çünkü ağır parfüm hiç sevmem.

Not: Duştan çıkınca malum o duş kokusu tende uzun süre kalmıyor yoksa duş yerine parfüm tercih etmiyorum öyle dmler gelmesin diye baştan yazayım :D

teşekkürler.

 
Bu tarz kokuları ben de çok seviyorum. Parfüm değil ama rexona clinical protection koltuk altı stick kokusu harika. Gün boyu sürekli burnuma geliyor tertemiz.


  • curukturpkokusu  (10.08.20 16:19:44) 
Lancome miracle
Noa

  • freebird5406_2  (10.08.20 16:25:36) 
dolce and gabbana-light blue kokusunu hatırlayınca bile mutlu oldum. çok hafif bir parfüm ama kalıcılığı düşük maalesef.


  • rusalka  (10.08.20 16:25:42) 
Açık parfüm satan bir yere gidin. Onlara sorun çiçek kokan hafif parfümleri. Birçok kokuyu aynı anda deneyebileceğiniz kadar çeşitli tester’ları var. Sonra istediğiniz parfümün orijinalini alın.


  • pass  (10.08.20 16:34:04) 
cinsiyet sanırım kadın, uzun uzun erkek parfumu anlattıktan sonra nick'i farkettim :)


  • a darkness coming  (10.08.20 16:41:20) 
Davidoff echo, mis...


  • ne zaman emekli olacagim  (10.08.20 19:56:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.