[]

1+1 eşyalı ev hangi semtlerde (Anadolu Yakası)

Ailemin yanından ayrılıp böyle bir maceraya kalkıyorum ve ev arama konusunda tecrübesizim. Fiyatları net bilmediğim için şöyle diyim, 1500-2500 arası bir bütçem var.

- Tek yaşayacağım
- Ev aşırı eski olmasın
- Eşyaları eski ve uyduruk olmasın
- Sancaktepe falan gibi ters yerlerde olmasın

30 yaşındayım ve 30 yıldır Kazasker ve Bostancı dışında bir yerde yaşamadım. Bu kadar merkezi bir yer olmasa da, merkeze yakın yerler arıyorum.

Anadolu yakasında hangi semtler var?

Avrupa Yakası'nda da Maslak'a yakın, bu tarz evler bulabileceğim yerler varsa tavsiye edebilirsiniz.

 
Kucukyali-Aydinevler bolgesi.


  • cleric  (10.08.20 14:15:06) 
altintepe - kucukyali olabilir.


  • fakyoras  (10.08.20 14:36:32) 
Eğer biraz daha artırabilirsen ataşehir'deki dumankaya ikon'u tavsiye ederim. Bolca 1+1 var eşyalı, hem de merkezlere daha yakın.


  • roket adam  (10.08.20 15:20:08) 
kartal soğanlıkta dolu rezidans var hepsi metronun dibinde. en yakını soyak evreka rezidans ve soyak evreka sitesi (iki ayrı yer)


  • kenarortay  (10.08.20 16:03:15) 
1+1 rezidans mantığı ilk başta göze ucuz geliyor ama aidat + klima (evet klima ortak olabiliyor) + ısınma ekleyinde aylık 1000tl ve üzeri masraf çıkıyor ufacık eve. kiralamadan önce bunu iyi araştırın.


  • orpheus  (10.08.20 19:05:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.