[]

Motor almak istiyorum bilgiler çok dağınık öneri rica etmekteyim

Merhabalar;

Nokta atışı için sizlere çok güveniyorum. Durumumu yazayım marka model önerilerinizi alayım ona göre toparlayıp ilerleyeyim...

Durumum şu

Sadece İstanbul trafiğinde günlük toplamda gidiş geliş 40 km'lik yolu katetmemi sağlayacak düzeyde ihtiyacımı karşılayacak en ekonomik motor. Marka Model farketmez sadece olur da beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalırsam elden kolay çıkarabileceğim 2. eli olan bir model. Konfor keyif ya da ekstra bir beklentim yok sadece scooter tarzı olmasın. Zamanında lazım olur diye aldığım A Sınıfı ehliyetim var... ama hiç tecrübem yok.

 
Yamaha XMax.


  • himmet dayi  (10.08.20 10:30:30 ~ 11:29:08) 
Ekonomik durumuna göre yamaha mt 25 veya ktm duke 250. Fiyatlar kendisini şaşırmadan önce kafamdaki iki motosikletti, gene başka bahara kaldı bende.


  • kimlanbu  (10.08.20 10:47:37) 
Yamaha r25


  • Unde bach canim  (10.08.20 11:04:08) 
İki tanıdığım xmaxx aldı çok çok.memnunlar


  • kisa  (10.08.20 11:11:55) 
Ilk motorun olacagi icin marka almaktansa yamaha,honda vs.

Sym veya kymco 250 maxiscooter alarak acemiligini attik sonra, japon ya da italyan markalara yonelmeni tavsiye ederim.

Ayrica her ne kadar dikkatli olursa ol.
O motordan duseceksin.

Bunun icin ekipmanlarinila dikkat et ve surekli tak. 500 metrelik mesafe gitsen bile o kaski kafandan cikarma
  • kaiserr76  (10.08.20 11:12:41) 
4 yıl önce aynı kafayla motor bakıyordum,
bajaj pulsar ns200 aldım ve çok çok memnunum hala.
uzun yola da gidiyorum arada, güç, hız, konfor ortalama, hiçbir sıkıntı yaşatmadı daha.
  • hamsiii  (10.08.20 11:15:10) 
Öncelikle, Güvenli sürüş eğitimi aldınız mı? Scooter tarzı olmasın demişsiniz, 'bence' de olmamalı ama belki eğitim alıp kullanım stilinizi keşfettikten sonra scooter kullanmak size daha cazip gelecektir?

Naked motor kategorisinden, en ekonomik motorlardan biri olan Honda-Msx125 kullanıyorum, ancak boyunuz, kullanım şekliniz vs. o kadar fazla nokta var ki göz önüne alınabilecek. Nokta atışı tavsiyelerin çok sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum açıkçası. Nacizane.

Kazasız sürüşler dilerim.
  • amelie poulain  (10.08.20 12:26:56) 
senin ilacın scooter

şu videoyu izle
www.youtube.com

marka modellerin 2020 versiyonlarına bak.

kendine sorman gereken şu!

40km'lik yolu yorgun kafa ile mi yoksa dinc kafa ile mi yapacaksın? eğer yoğun bir çalışma tempon var ve gün sonu kafan dalgın oluyorsa hiç motora bulaşma.

eğitim;
ben honda'nın güvenli sürüş 1-2'sine gittim. biri bana bebek gibi sıfırdan öğretsin diyorsan 1'den başla yoksa 2'e de gidebilirsin.

iyi bence. fırsat olsa 2'ye bi daha giderim.
  • duyurukullanıcısı  (10.08.20 12:32:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.