[]

Mavi jean ceket mi, siyah jean ceket mi?

Günlük kullanımda hangisini kombinlemek daha kolay oluyor sizce?




 
Sevdiginiz gomlek/tisort renkleri cok cesitliyse bence mavi jean.


  • invictae  (09.08.20 16:47:29) 
soyle ki mavi kot ceket ile mavi kot pantolonu beraber giyince 90'li yillardan kalma kovboy gibi gorunuyorsunuz, ben de boyle giyiniyorum ve bence pek de absurd degil ama modayi, sik giyinmeyi takmayan biri olarak alt ve ust ayni renk olmasin derim ben takim elbise ve pijama takimi haric :D o yuzden mavi kot ceket, siyah kot pantolon ve beyaz tisort en muhtesem erkek kombinasyonlarindan biridir. siyah ceket giyince de mavi kot pantolon gene beyaz tisortle gene muhtesem bir kombinasyon yakalayabilirsin.


  • baldur2  (09.08.20 16:59:18) 
Mavi bence


  • photo85  (09.08.20 17:02:00) 
kot ceket olarak tek başına mavi.
ama kot üzerine kot ceket olmuyor +1

  • blatta hiberna  (09.08.20 17:33:47) 
Soruyu jean+ceket olarak algilamisim ben :D

Mavi jean pantolon + mavi jean ceket gercekten olmuyor +111
  • invictae  (09.08.20 17:45:30) 
Siyah Jean ceket daha spor bence. Mavi jean ceket 90lar +1


  • jackyr  (09.08.20 17:58:03) 
Mavi tabii ki.
Her seyle gidiyor. Kot ceket mavi olur, modasi gecmez.
Siyah kot ceket hic sevmem.
  • Kittie  (09.08.20 18:01:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.