[]

full hd mi led ekran mı?

sevgili duyurucular ikisi de aynı fiyat. sizce hangisi daha mantıklı tercih olur.

ilkinin özellikleri şöyle:
21.5' Full HD LCD
1920 x 1080 @60Hz çözünürlük
60.000:1 (DCR) kontrast
5ms tepki
300 cd/m2
D-Sub 15 pin
www.aoc-europe.com



diğerinin özellikleri şöyle:
22' led ekran
1920X1080@60HZ çözünürlük
2.000.000:1 (DCR) kontrast
5ms tepki süresi
250 cd/m²
usb
D-Sub 15 pin
www.aoc-europe.com

led ile full hd yi kıyaslayamadım, bir yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler.

 
led ile normal erkan nasıl aynı fiyat olabiliyor ki? onun ledliğinden şüphe duymadım değil esasen :S


  • trinitrotoluen  (08.05.10 19:02:40) 
e bu led dediğiniz model de full hd zaten. full hd dediğiniz 1920x1080 çözünürlük işte..


  • iterator  (08.05.10 19:44:32) 
pc icin alıyorsun sanırım. lcd yi al.. pc basında sürekli kalmıyorum ama şeklim olsun diyorsan led'i al


  • insect  (08.05.10 19:57:26) 
bahsettiğiniz gerçekten led se enerji tasarrufu açısından led almakta fayda var..kontrastta tatmin edici..


  • metalman  (09.05.10 03:41:00) 
Şimdik, öncelikle bunlar aslında LED değil. Piyasada bi ton bu isimde ürün var. Çoğununda hedefi "LED hmm iyidir yaa" diye satılmak. Olması gereken asıl isimleri "LED aydıntlamalı LCD". Normal LCD'lerin arka ışıkları CCFL denen bir florasan lambadır. LED TV denen ürünlerdede CCFL yerine LED kullanılıyor. Gönderdiğiniz üründe WLED kullanılmış. Beyaz LED yani. Renkleri oldukça solgundur bunların. TV vs izlerken farketmeyebilrisiniz ama PC için kullanacaksanız bariz bir fark olduğunu görürsünüz. PC kullanımı için alınacaksa RGB LED aydınlatmalı çok daha iyi görüntü verir. Ancak tabii RGB LED aydınlatmalar WLED'e göre pahalı. Özetle, PC için kullanılacaksa CCFL'li bir LCD almaınızı öneririm efem.


  • Huan  (09.05.10 18:11:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.