[]

araba fiyatı

şunu tam anlayamadım. renault clio fiyatına bakıyordum. aracın fiyatı 114 bin değil mi? son taksit tutarı ne oluyor? 63 bin civarı. 63 bin taksit mi olur?

36 aylık vade ile aylık 1.214 taksit ile 43.704 peşinat dışında ödeme var sanırım. ama peşinatı da ekleyince 85 bin civarı yapıyor.

sonra toplam kredi tutarı 75 bin diyor. o da farklı bir miktar. tam anlayamadım şu fiyatları.

 
balon kredi diye bir icat çıktı, aylık ödemeyi düşürmek için kredinin misal veriyorum %50'sini son ödeme olarak alıyorlar.

yani 50 bin kredi çektin 36 ay diyelim. 35 ay boyunca 25 bini 35'e bölüp aylık taksitlerle ödüyorsun, 36. ayda kalan 25 bini ödeyip krediyi kapatıyorsun.

Şu an hali hazırda giden bir kredin varsa mesela bu arabayı alıyorsun. ödeyeceğin 3 yıl içinde o kredi bitecek ona göre hesabını yapıyorsun. Genelde son taksitte bankadan bir ihtiyaç kredisi patlatıp onu o şekilde ödeyip bu sefer bankaya borçlanıp onu taksitle ödüyor insanlar. tabi bu durumda faize ödenen paranın haddi hesabı yok, ama arabayı bir an önce alıyor musun evet. krediception anlayacağın.

ha şöyle de olabilir nakitin vardır dövizde veya altında tutuyorsundur onu peşinat olarka vermek yerine balon kredide son taksite kadar bekletirsin. altın zaten değer kazanır o zaman da daha az bir miktarını bozdurup ödersin o ayrı.

www.hesapkurdu.com
  • ayin yazari  (09.08.20 12:18:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.