[]

hangi tiras bicagini kullaniyorsunuz?

selamlar,

5 yildir mach3 kullaniyordum, kafasi degisebilenlerden. yillar once bir yerde indirimden Gillette Fusion ProGlide almisim, yedek bicagim bitti diye onu denedim gectigimiz hafta. neden bilmiyorum daha iyi geldi.

simdi yedek bicaklara bakiyorum, mach3'un tanesi 8tl'ye geliyor 18'li alirsam. fusion 15tl'ye geliyor, aradaki farka deger mi bilmiyorum.

siz hangi tiras bicagini kullaniyorsunuz? bu ikili hakkinda yorumlariniz neler?

tesekkurler,

 
Yıllarca mach3 kullandım aradaki farka takılıyorsan kullanabilirsin.
Fusion a geçtim artık ama bence kuş kondurmuyor. Fusion a ilk geçtiğinde oo vay üff falan oluyor ama ona da alışınca tıraş işte diyorsun.

  • ozdek  (08.08.20 20:50:34) 
yaprak jilet, ucuz ve bulması kolay.


  • Uncle Sam  (08.08.20 20:57:34) 
Mach3 turbo kullanıyorum ama bir ara fusion powerball kullandım o daha iyidi.


  • Topalordek  (08.08.20 21:12:45) 
yaprak jilet. ucuz olmasindan ziyade, konfor acisindan cok iyi. ister pahali bir tiras aleti, ister liralik yuma marka tiras aleti, 10 numara bir tiras imkani sunuyor.

yine de kaliteli jilet almak her sey... gilette silver blue, kai ya da perma-sharp gibi.
  • mermize  (08.08.20 22:06:34) 
Yaprak jilet+security razor.


  • logisticsmanager  (08.08.20 23:08:14) 
Ben şu titreşimli olanı kullanıyorum, fusion power gibi bişey. Bebek kaydı olmuyor traş sonrası, 0 jiletle de. Ama kullanımı rahat, ne tahriş var ne çekme var ne kanama. Bir kere ihtiyaçtan bir paket şunlardan almıştım ( upload.wikimedia.org ) adını bilmiyorum ama bunu kullanınca bebek kaydı oluyor mesela. Daha fazla tahriş ediyor deriyi ama, iyice sabunlamak lazım suratı kullanmadan önce.


  • mirafiori  (08.08.20 23:40:23 ~ 23:40:54) 
bu işin en temizi güzel bir jiletli tıraş makinesi alıp yaprak jiletle tıraş olmak. gillette'lerin tamamı para tuzağı.

yaprak jilet hem ucuz, hem de eliniz alışınca daha iyi tıraş ediyor. ama önceleri biraz kesebilirsiniz sağınızı solunuzu.
  • antikadimag  (09.08.20 02:13:43) 
wilkinson sword + yaprak jilet. senelerdir çok memnunum. şu alet:

www.toptantr.com
  • fareli koyun vuvuzelacisi  (09.08.20 14:26:17) 
mach3 kanka


  • baldur2  (09.08.20 14:27:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.