[]

Bez çantalar hk. düşünceleriniz

Baskılı bez çantalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok rahat ve tatlı buluyorum ben, hatta bir süredir normal çanta bile kullanmıyorum. Ama çocuksu bulanlar da çokmuş. Siz ne düşünürsünüz?




 
Cok guzel buluyorum.
Ama agiz kismi guvensiz diye kullanmiyorum.
Aslinda hep merak etmisimdir bu cantayi kullananlar cuzdanini, telefonunu guvende hissediyor mu
  • Kittie  (08.08.20 20:13:04) 
Ağzı fermuarlı bez çantalar da var ama zaten normalde de çanta ağzını hep açık tuttuğum için fermuarsızları daha rahat buluyorum. Bir de hep kol altında durduğu için pek güvenlik problemi olmuyor.
@Kittie

  • wmeh  (08.08.20 20:15:54) 
Bence çok güzeller.


  • Sonsuzluk ve Bir Gün  (08.08.20 20:59:11) 
Alışverişe vs çıkarken alıyorum yanıma. Poşet taşımak yerine bunlara koyuyorum. Ama normal çanta gibi sadece bunlarla çıkmam çünkü gözü vs olmadığı için kullanışlı olmuyor.


  • elorelia  (08.08.20 20:59:21) 
Bulsunlar çocuksu, hatta isterlerse orço bulsunlar yeter karıştıkları milletin hayatına.

Sözlükte 30 yaşında sırt çantası takan erkeklere de uzun uzun yapmayın etmeyin diye saçmalayan/ "eleştiren" bir dolu insan var.

Yıkanınca düdük gibi çekmesi hariç mis gibi de çantadır bez çanta.
  • hedep  (08.08.20 21:01:58 ~ 21:03:13) 
Dinlemeyin baskalarini, begeniyorsaniz kullanin.


  • howfaristhesky  (08.08.20 21:37:45) 
Her gün kullaniyorum. Ozellikle birkac muzeden aldigim bez cantalari kullanmaya kiyamiyorum.

Suyu, yiyecegimizi ya da defteri kitabi yanimda tasimayi cocuksu bulmuyorum.

Boyle bez cantayla 4-5 sene oncesinde alisveris yaparken Türkiye´de bir kufur etmedikleri kaliyordu. Simdi bak herkes kullaniyormus... O nedenle, kimsenin elestirisini ciddiye almamak lazim. Bez canta gayet yikanabilir, binlerce kez kullanilabilir, ekolojik olarak mantikli bir cozum.

Her iyi aliskanligin hemen "cocuksu" diye yaftalanmasindan gercekten nefret ediyorum. Sirt cantasi da candir, guzel bez canta da. Alnina kadar marka logosuyla gezmekten daha yetiskince bir tavir benim icin.
  • buf-e kür  (08.08.20 21:48:09) 
Ben de alışveriş için hep yanımda bez çanta bulunduruyorum ama cep vs olmadığı için gunlük hayatta kullanıssiz geliyor +1. Siz kullanışlı da buluyorsanız başkasının ne dediğini pek onemsemeyin bence.


  • fraise  (08.08.20 21:55:00 ~ 21:55:37) 
o kadar rahat ki, "bi defa kullanayım bakayım" dediğim günden beri bunlardan kullanıyorum. inanılmaz pratik. kıyafetlere uyması da sıkıntı olmuyor. çok fresh duruyor bence. çocuksu mu? "Diş macununu ortadan sıkanlar hayatıma giremez" diyen biri olmadığınızı düşüneceklerdir. yani, çocuksuluktan çok rahatlık çağrıştırıyor bana.

sadece, üzerinde "beni sadece tanrı yargılar" falan gibi yazılar olmasından hoşlanmıyorum. beylik laflara gerek yok. altı üstü çanta işte :)
  • lovemyself  (08.08.20 21:55:53) 
Kitap defter taşıması güzel oluyor. Market alışverişi için de kullanıyorum. Bence gayet güzel, son yıllarda kullanımın artmasının çok iyi olduğunu düşünüyorum. Baskısına göre değişir çocuksu durması ama çok önemli bir detay olduğunu düşünmüyorum.


  • black holes in the sky  (08.08.20 22:26:45) 
ben erkek halimle kullanıyorum. çok kullanışlı geliyor. kitabımı kulaklığımı atıyorum içine mis gibi. başkasının ne dediğine takılma.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (08.08.20 22:27:38) 
bence gayet guzeller cocuksu da degiller baskisi mickey mouse olmadigi surece ya da ne bilim hello kitty callio ivir zivir... olmasa daha iyi ama olursa da yapacak sey yok. oynat ugurcum.


  • turbo sadık  (08.08.20 22:51:25) 
bunun bir tık kalınını daha çok seviyorum like; www.suudcollection.com

bence ince olanların taşıma yerleri kullanışlı değil biraz omzu acıtıyor. görsel olarak seviyorum fresh bir hava oluyor renk renk desen desen *-*
  • ala09  (09.08.20 01:08:52) 
bir şey düşünmüyoruz. seven kullansın sevmeyen kullanmasın =)


  • argent dawn  (09.08.20 16:13:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.