[]

Stajyer avukatken nasıl iş bulmuştunuz?

Okulum bitti, adliye stajımı da başlattım. Calismak icin tanıdık vasıtasıyla mı bulmaliyim, acilan ilanlara mi basvurmaliyim, yoksa hukuk burolarına mail mi atmaliyim?




 
Büyük büroların çoğunun alımı bitirdiğini düşünüyorum (şubat-mart gibi başlatıyorlar süreci) ancak belki covidden dolayı alım süreçleri uzamıştır. Bazılarının sitelerinde, linkedin hesaplarında bilgi oluyor. Cvniz ile beraber tanıtıcı bir mail atın.

Kariyer.nette de ilanlar oluyor, onlara da bakabilirsiniz.

Staj yapıcak yer muhakkak bulunur ancak büyük bir büroda iyi bir maaşla staj yapmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Piyasada 1000 tlye çalışan da var, 8k maaş alan da.

Kolaylıklar.
  • kojonotsuki  (08.08.20 19:09:38) 
Tanıdık varsa daha iyi olur yoksa git ilanlara basvur. Tanıdıkta olsa alacağın paraya dikkat et çoğu büro az para verir.


  • Topalordek  (08.08.20 19:25:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.