[]

Duvari delerken delinmeyen yerler (Fotolu)

Merhabalar,

Duvara stor takmak icin delerken sol ustteki tam delinmesine ragmen sag ust ve sol alttaki noktalar bayagi zorlamama ragmen delinmedi, iceride boyle beyaz bir sey var. Sizce neden olabilir? Pencerenin 20 cm falan ustu burasi, 10 cm asagisina ayni delikleri acsam ayni sorun olur mu acaba?

Tesekkurler

 
Betona denk gelmişsindir. Bazen az derinde demire denk gelirsin kiriş ve kolona falan, zorlamamali


  • kisa  (07.08.20 20:51:00) 
Bu arada yaoimarketten montaj silikon alıp yapistirabilirsin. Yaoistirdiktan sonra. Altına vileda sapı gibi bir destekle bir süre sabit tutman gerekir ama. Vida kadar iş görür


  • kisa  (07.08.20 20:53:40) 
Beton ya da demir +

10 cm aşağıdan sabitlersen üstteki delikler açıkta kalacak? Stor yeteri kadar uzunsa yukarıdan delmelisin.
  • IncredibleMau  (07.08.20 21:02:30) 
Tesekkurler cevaplariniz icin, daha yukari delemiyorum cunku perdelik var, duvarda zaten eskiden kalma da delik oldugu icin onlari alciyla kapatabilirim.. Daha asagidan deleyim en iyisi ama yine kiris kolon bir seyler gelme ihtimali var midir?


  • yuzır  (07.08.20 21:10:14) 
Perdelik dedigin kornis mi? Storlar kornislere de takiliyor genelde niye delik aciyorsun?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (07.08.20 21:16:18) 
@proletarier yok kornis degil de, su fotografta yukarida kornisi ortmek icin olan cikinti; www.jaklinhome.com

Belki de adi perdelik degildir :)
  • yuzır  (07.08.20 21:24:10) 
onun adi perdelik iste. beton delinir. demir olabilir eski bina ise o demir de 14 mmdir 1 cm asagisina delin.
delemiyorsaniz ya siz beceremiyorsunuz ya da matkabiniz bu ise uygun degil. ayrica resim bi tuhaf ne o alcipan mi cozemedim. ama her turlu delinir. demir dahi olsa delinir.bu arada o alcipansa dedigim.gibu tutmaz. duser asagiya saglam olmaz onlar. saglam olmasi icin betona tutturulur. siz betona abanin delinir bir sekilde.

  • turbo sadık  (07.08.20 21:50:34 ~ 22:11:22) 
sanırım matkap yeteri kadar güçlü değil ve/veya matkap uçlarınız kalitesiz. sağlam bir matkap ucu alıp yeniden deneyin derim. örneğin bosch uçlar epey kuvvetli ve tanesi 15-20 lira civarında. denemeye değer.


  • semyasa  (08.08.20 14:36:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.