[]

assassin's creed odyssey sorusu

bu oyuna yeni başladım sayılır 11 saat falan oynadım, 11 level karakterim de. oyun tam benim tarzım seviyorum ama her level atlayışta mevcut zırh ve silahlarımın aşırı değersizleşmesi sinirimi bozuyor. buna karşı ne yapmak lazım sizce?

yan görevleri yapıyorum, bol treasurelu mekanları basıyorum, o mekanlarda 10 tane düz asker 2-3 tane chief falan öldürüyorum, hazineleri lootluyorum yine de rare itemler (epic'i legendary'yi zaten geçtim) çok az çıkıyor (en azından şu ana kadar oynadığım kısımda öyleydi). ana görev rewardlarına duacıyım yani işe yarar şeyler için. tam güzel bi item set yaptım derken hop 1 level atlıyorum çöp oluyor karakter bi anda. henüz çok fazla param da yok çok az harcamama rağmen 5k var şu anda. blacksmithlerden sürekli yeni item mi almalı veya mevcut iyi silahları upgrade mi yapmalı paso nedir yani yol. bunlara da şu anda bütçem pek yetmiyor ama bi de yapıcaksan her level atlayışta (hiç değilse 2 levelda 1) yapmak lazım olduğundan mantıklı da gelmiyor bana.


 
2 level de 1 demirciye gidip upgrade edebilirsiniz zaten bir noktada üstünde parçaların yarısını reward olarak alıp gerisini upgrade ede ede ilerlersiniz çok sıkıntılı değil. İsterseniz oyun zorluğunu bir tık düşürün. Gemi görevlerinden falan ek malzemeler geliyor zorlanmamanız lazım.


  • bahoho  (07.08.20 20:31:51) 
Ben aynı silahları upgrade ederek bitirdim. En iyi f/p bir iki seviyede bir uğramak. İlk başlarda 3-4 hatta. Yoksa para çok gider. Bir de tüm loot u satmak da mantıklı. Zaten kamp basa basa birikiyor öyle ve ana görevler de iyi lootlar veriyor tabi. Çıtır bounty hunterlardan da çok iyi item düştüğünü unutmayalım.


  • ozdek  (07.08.20 20:51:55) 
hiç sinirinizi bozmasın hocam. level atladıkça ve oyunu oynadıkça karşınıza birbirinden güzel ( hem kozmetik, hem güç açısından ) zırhlar çıkacak. o yüzden o zırhları çok takmayın, biri gider biri gelir. rare itemler için belli başlı yan görevler olacak , özellikle eğer templer görevini açtıysanız biliyorsunuzdur ki, haritada o tapınakçıları takip edip öldürdüğünde özel , başka hiçbir yerde bulamayacağın zırh setleri alacaksın. o yüzden onları kesinlikle yap.

dediğim gibi, itemlerin çöp olmasına falan takmayın, sürekli yan görev kovalayın ve dediğim tapınakçıları öldürüp en iyi zırh setlerini alın. ve benim tavsiyem ( 125 saat oynamıs biri olarak ) kesinlikle ana görevden ziyade yan görevlere gidin ve dünyayı keşfedin. mükemmel bir oyundu bana göre.
  • delidayi  (07.08.20 20:52:26) 
bence hiç blacksmithlerle uğraşma, boşuna para vermiş olursun hem de malzemenden gider. Özellikle para ve malzemelere gemi geliştirmende epey bir ihtiyacın olucak. Bu yüzden benim tavsiyem delidayi'nın da dediği gibi mümkün oldukça görevleri yapman. Zaten her türlü sağlam itemler kazanıyorsun bu görevlerle. Hatta peşinde olan bounty hunter mı şu an tam adını hatırlayamıyorum onlardan da güzel itemler çıkıyor.


  • clones  (07.08.20 21:48:58 ~ 21:49:06) 
evet o mercanarylerden güzel itemler çıkıyor, ben de karşıma çıkan tüm seviyesi bana denk mercenaryleri öldürdüm o yüzden ama şu an 11 levelım yanılmıyosam 5-6 tane falan öldürdüm bu sürede. o kadar sık uygun levelda mercenary bulunmuyor yani.

sinirimi bozması şöyle oluyor, 9 leveldayken (9'un sonlarındaydım zaten) ana görevden legendary kılıç geldi. çok da hoşuma gitti bonusları falan kullanıyorum keyifle, 10 oldu kullanmaya devam ettim yine ama 11 olunca çöp oldu tamamen common sworda geçtim ben de mecburen. bu ve benzeri durumlar cidden sinir bozucu.

levelıma uygun denk gelen yan görevleri yapıyorum bu arada ama şu ana kadar iyi bi şey gelme yüzdesi pek yüksek değildi, ana görevlerden daha iyi geliyor diye son 3-4 saat falan full ana görev yaptım. ama dediğiniz templer görevi görmedim henüz ben. ya da gördüğümde seviyemden yüksekse geçip unutmuş olabilirim.
  • semaforo de medianoche  (07.08.20 23:05:16 ~ 23:09:18) 
Ben pek onemsemiyordum, bounty hunter dakiler isimi goruyordu. Daha sonra sunu bulmustum ve level atladikca Yukseltiyordum :


gamewith.net


Ayrica, topladigin silahlari satabiliyorsun (farenin sag tusuna mi ne tikliyordum. Ama butun silahlar degil, altin arkaplana shaip olanlar satilmiyrosu), onlar da paraya donustugunden, silahlarini kolaylikla upgrade edebilirsin.
  • summerof69  (07.08.20 23:13:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.