[]

Sağlık çalışanları afra/tafrası

Selamlar. Bugün hastaneye gittim bir prof hocadan tedavi alıyoruz. Bu adamın iki sekreteri var geleni gideni azar, afra tafra kibir vs. Bu ikinci gidişim ve delirtecek hale geldiler. Ailemden biri doktor ve doktorlarda göremediğim özgüven ve kibir bunlarda var. Bunlar hakkında başka şeylerde yazarım ama duyuru yayından kalkar. Bunlarla karşılaşınca ne yapıyorsunuz? Kamuda ben böylelerini gördükçe gayet farklı şekillerde bazen makam sahiplerini kullanarak yerin dibine sokuyorum evet pis insanlara karşı yapacak baska birşey bulamıyorum maalesef. Şimdi sorum siz böyle yaramaz kibirli tiplerle denk gelince ne yapıyorsunuz? ben burdada eski alışkanlıkları kullanacam ama bu sefer randevularda sıkıntı yapacaklar ondan alttan alıyorum ki ilerde acısıni çıkaracam bunun.




 
Ben daha kibirli davraniyorum. Dinsizin hakkindan imansiz geliyor.


  • nax  (07.08.20 20:07:28) 
doktora rahatsızlığınızı belirtin. yakından tanıdığım bir doktorun sekreteri hastalara çok kaba ve kibirli davranıyordu, hastalar doktora rahatsızlığını belirttikçe ve çok fazla şikayet olunca işten çıkarttı. kimsenin kaba saba davranmaya hakkı yok. randevularda sıkıntı çıkartacak türden bir özgüven geliştirdilerse zaten doktorla iletişime geçmek daha sağlıklı. inanın çoğu doktorun haberi bile olmuyor.


  • deartheodosia  (07.08.20 20:45:53) 
Ben birine abla askerliği aynı koğusta mı yaptık demiştim de "Nasıl yani" dedi :D :D Vallahi yıl olmuş 2020 her şeyin alternatifi var, o doktor olmazsa başkası o hastane olmazsa başkası, aklıma geleni demekten çekinmem.


  • koskoca kirpi  (08.08.20 00:33:55) 
Hastanelerin ağası bu sekreter tayfa oluyor genelde. Gerçekten öyle sekreterler var ki koca üniversite hastanesindeki en yüce hocalar bile bi şey diyemiyor. Yeni mezun bir tıbbiyeli olarak katılıyorum sekreterlerdeki gereksiz kibirli havanın itici olmasına. Bence de hocaya şikayet edin, en iyisi bu.


  • nundu  (08.08.20 01:14:08) 
Dinsizin hakkından imansız gelir +1


  • ruhen hastayim ben  (08.08.20 01:17:37) 
ben daha böyle davranmayan sağlık çalışanına denk gelmedim. önceden nasıl böyle der diye diklenirdim ama şimdi düşünüyorum da hepsi aynı bkun laciverti o zaman gerilmenin anlamı ne ya.. işimi gördürene kadar dayı diyorum sonra kendi yoluma bakıyorum. hayat her şeyi kafaya takmak için çok kısa.


  • superfluid  (08.08.20 02:43:31) 
sorun sadece sağlık çalışanı değil aslında. türkiye'de memurlar böyle. bir şekilde hayatta elde edebildikleri en büyük şey bu olduğu için bunu çok değerli görüyorlar. türkiye'nin %80'i için memur olmak piyango çıkması gibi bir şey. o yüzden triplerden geçilmiyor.

geçenlerde açılan bir başlık (bkz: icra memurları tarafından darp edilmek)

sağlık memuru da olsa, adliye çalışanı da olsa, öğrenci işleri de olsa aynı. karakter sorunu var bu ülkede.
  • black mamba  (08.08.20 10:01:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.