[]

klima iç ünite su akması

merhaba,

klima iç ünitesi su akıtıyor sabahtan beri. tamirci için pazartesiyi beklemem gerekecek elimde olmayan sebeplerden dolayı.

tahliye borusuna baktım bir tıkanıklık yok, su akıyor borudan açıkken fakat içeriye de akıyor :) çok ilginç.

böyle çalıştırmanın sorunu olur mu ?

bu su neden akar nette doğru düzgün bişey bulamadım.

 
iç ünitede buzlanma görünüyor mu?


  • false pretension  (07.08.20 19:08:09) 
Tahliye borusu yerinden çıkmış olabilir.
Genelde on kapağı söküp biraz uğraşınca ulaşırsınız ama ne kadar yatkinsiniz bilemem.

  • kisa  (07.08.20 19:10:26) 
@false pretension

buzlanma yok, ilk ona baktım :(

@kisa
dış tahliye borusunda sorun yok, su akmasa onu düşünürdüm ama akıyor diye bakmadım içerden. sökmeyi deneyeyim bakalım, beceremezsem tamirci gelince toplar artık :)
  • haintospik  (07.08.20 19:13:00) 
izolasyon sokulmus olabilir yogusma yapar. ya da klima drenaj borusu cikmistir. son karar ise.klima drenaj pompasi.bozulmustur suyu basmiyordur ve akitir. ucune de basit mekanik cozumler verebilirsiniz kurcalayin.


  • turbo sadık  (07.08.20 19:13:06) 
dun ayni olay basimiza geldi tahliye borusu agziniza alip bi cekin bakalim bir iki defa eger tikaniksa birden su gelecektir.

klima kapagini acin, filtreleri cikartin, klima calisirken demir izgaralardan yavas yavas su dokun, doktugunuz su tahliye borusundan tam anlamiyla cikiyor mu ona bakin
  • glore  (07.08.20 20:03:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.