[]

tavana makara takmak

çimentodan ağırlık yaptım. evde spor yapıyorum. tavana 2 tane makara takıp lat pulldown ve arka kol çalışayım diyorum. tavana asacağım makara iş görür mü? tavandan bir parça söküp düşer mi? ya da durur mu? ağırlık takıp aşağı çekilecek çünkü.




 
yeni binalarda tavanlar genellikle beton ve köpükten oluşuyor takacağın yer betonsa sağlam bir şekilde takarsan tutar. köpük kısımlar cok sıkıntılı avize bile tutmuyor.


  • prezarlatif  (07.08.20 14:47:30) 
direnç bandı alıp kapıya vs sabitlemek daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.


  • cern de cayci olmak vardi  (07.08.20 14:50:30) 
yeni evler köpük. avize bile tutmuyor .


  • x571  (07.08.20 14:53:56) 
@prezer terasa çıktım duvara dübel ve vida ile raf takmışlar ve düşmüş. o duvardan düştüyse tavana takılan makara ağırlığın etkisiyle daha kolay düşer diye düşündüm. nasıl tutar sence? bina eski o yüzden betondur sanırım.


  • black mamba  (07.08.20 14:53:59) 
O iş olmaz hem tavana hem kendine zarar verirsin.


  • angelus  (07.08.20 14:58:12) 
5mm standart çebgel 50 kg çeker. Bir matkap ve hırdavatçıdan gerekli malsemelerle yatağını bile asabilirsin. Büyük babamın evinde var böyle tavanda biz sallanıyoruz


  • gatherer  (07.08.20 15:07:29) 
bir ihtimal daha var. teras var. orada çatının demirleri var. orada barfiks çekebilirim. oraya çengelli makara da takılıyor. onlardan yapıcam artık. başta orada spor yapıcaktım ama sıcakta fena oluyor. az önce çıktım sıcak durduğunuz yerde vuruyor yüzünüze.


  • black mamba  (07.08.20 15:15:15) 
Çelik dübel alin mutlaka ve birden fazla kullanın


  • kisa  (07.08.20 15:15:23) 
bahsettiginiz asmolen dosemelerde orada da kirisleri bulman lazim elinle yokla sesinden anlarsin. celik dubel ya da rot kullan 1 tona kadar rahat rahat ceker.


  • turbo sadık  (07.08.20 15:30:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.