[]

Ev tipi baskül onerisi

Yillar yıllar evvel bimden aldığım baskül iyice sapıttı aynı yerde bile arka arkaya 2 kg farkla tartiyor. Iyice sinir oldum valla 200 Gr veriyorum 300 Gr alıyorum tartıya bakınca.

Yağ su vs tartımi güvenli olan ya da ne gerek var onlari tartmasina su x marka modelden memnunun sapitmiyor diyeceğiniz önerileri rica ediyorum.


 
Ben evde bundan kullaniyorum ama o yag olcer su olcer fonksiyonlari ev tipi tartilarda pek kullanisli degil.

www.teknosa.com
  • insanlik icin buyuk bir adim  (07.08.20 13:01:02) 
fakir hercules

1 yazlığa 1 kışlığa aldım 10 gün önce.gayet iyi bence.fiyatıda 110 mu neydi.
  • since1907  (07.08.20 13:24:34) 
bende bakıyorum paralelde Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 yorumlar bayağı iyi idi. Yalnız sağlam bir yerden alın diyorlar yoksa bazı satıcılar ilk versiyonunu gönderiyorlarmış onda yüzey plastikmiş falan ve fiyatı 50-60 tl daha ucuzmuş.

Bu sırada amazon satıyor 200tl.

Edit= arzum colorfit ile bunun arasında kalmıştım normalde yağ ölçmesi falan benim için önemli değildi ancak fiyat olarak diğer tartılara yaklaştığından tercihim bundan yana oldu.
  • kraldan cok kralci  (07.08.20 14:00:13 ~ 14:12:41) 
grundig markasinin baskulunu aldi en son ablam. cok mutlu. yag ivir zivir olcumu de yapiyor ve bluetooth ile aplikasyondan takip yapiliyor. benzerlerine gore fiyati baya iyiydi. bi bakabilirsiniz.

ben ise yillardir omron kullaniyorum, hic sapitmadi.
  • 65 derece  (07.08.20 14:53:09 ~ 14:53:40) 
Xiaomi'nin yukarıda bahsedilen modelini kullanıyorum. Sonuçları telefona transfer etmesi çok güzel.


  • roket adam  (07.08.20 15:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.