[]

eve projeksiyon almak

sözlükte okuyunca hevesim kaçtı biraz. pahalı ve gürültülü olur yazıyordu. eve projeksiyon ve iyi bir ses sistemi alıp şu görüntüyü duvara yansıtsak nasıl olur? şu an evde uygun yer ve para yok ama yüksek çözünürlüklü bir projeksiyonla bembeyaz duvarı tamamen bu görüntüyle kaplamak mükemmel olurdu. şu an için televizyonla yetinicez.

www.youtube.com/watch?v=3raVUTPAd-w&t=


 
ne gürültüsüymüş yav projektör yanımda dururken bile duymuyorum. hatta bırakın ses sistemini, bilgisayarın hoparlörüyle izliyoruz bi şeyler. perde de almadık, beyaz duvara yansıtıyoruz. fiyat kısmını bilemiyorum ama şu an kaç oldu. görüntü kalitesi için lumen sayısı önemli. benimki 1000miş mesela. modeli de bu www.lg.com


  • pide  (07.08.20 12:56:09 ~ 14:01:39) 
Biz iki sene önce almıştık; aşırı pahalı değildi. Gürültü filan da yok açıkçası. Modelden modele farkedebilir. Şu anda fiyatları bilmiyorum tabii.


  • fraise  (07.08.20 13:21:22) 
bende var projeksiyon fön makinesi gibi ses yapmıyor da yine de biraz sesi var masaüstü bilgisayar sesi gibi sesi var, 5+1'e bağlı olduğunda projeksiyonun sesini duymuyorum bile. beyazdan ziyade krem rengi ve grimsi duvarlarda daha iyi görüntü veriyor. ben ocakta 1700'e almıştım şuan 2,5 olmuş


  • nahtoderfahrung  (07.08.20 13:21:37 ~ 13:22:05) 
Ucu bucagi olmayan bir is bu. Butceniz belirleyici unsur.

Yaklasik 6 yildir sadece projeksiyon kullaniyoruz. Eco modda gurultu falan yok. Iyi bir projektorun eco modu zaten yeterli gelecektir. (Lambalilar icin konusuyorum).

Led'li alirsaniz zaten fan sesi de yok.

Once net butcenizi belirtirseniz ona gore daha reel oneriler de gelir.

Bu arada perdeye yansitabilirseniz daha iyo olur elbette. (650ita civarina motorlu perdeler de mevcut. Kullanmadiginiz zamanlarda yukari cekebileceginiz)
  • brkylmz  (07.08.20 13:24:53) 
şu an alacak bütçem ve yerim yok öyle bilgi olsun diye araştırıyorum. hangi modelleri kullanıyorsunuz? çok elektrik gelir mi?

4k tv ile projeksiyonun görüntü kalitesi aynı mı? hangisi iyidir? linkteki görüntüyü duvara yansıtsam sanki oradaymış gibi olur mu yoksa silik bir görüntü mü olur? tv'deki çözünürlükte olsa yeter.
  • black mamba  (07.08.20 13:32:56) 
beyaz bir duvardan çok, mat beyaz saten ile boyanmış bir duvarda daha iyi sonuç alırsınız. (greyscale)
salonunuzun 25 mt2 olduğunu düşünürsek izleme mesafeniz en fazla 4-5 mt olacaktır.
büyüme oranı 2 X 3 mt hesaplayabiliriz.
full hd, 2000+ lümen, USB, HDMI destekli, 5+1 e uygun bir cihaz işinizi görür.
www.hepsiburada.com
  • ankarakecisi  (07.08.20 15:07:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.