[]

sakarya/karasu nasil bir yer?

yazlik almak icin dusunulmus, uygun mudur? guzel villalar varmis ama hicbir fikrimiz yok hakkinda. (sadece zamaninda bir arkadasimin karasu'lu arkadasi bizim orada herkes kacik derdi o kadar fikrim var :) )




 
ben anne tarafı karasuluyum çocukluğum geçti orda, en son gittiğim ile bir önceki gidişim arasında 10 sene vardı, acayip değişmiş, her yerde villa var, önceden sokakta ışık yok diye yürümeye korkardım heryer avize gibi olmuş şimdi. insanı biraz çomardır ama yazlık yere adapte oldukları için çok yansıtmazlar, denizi biraz tehlikelidir villa havuzlu ise iyi, denizi çok dalgalı oluyor her sene birileri boğuluyordu sanırım sahilin bir bölümüne dalgakıran koymuşlar biraz kotarmışlar işi. trabzonlu çok var karasuda, trabzon insanı da malumunuz. ucuza kapattıysanız villa alınabilir istanbula da yakın olması açısından iyi. her sene festival gibi şeyler olur eğlenceli akşamları var.


  • nahtoderfahrung  (06.08.20 19:42:31 ~ 19:43:25) 
Koşarak uzaklaş


  • otopsicocugu  (06.08.20 20:41:12) 
karasu'dan yazıyorum. yerel halk tutucudur. ama tatilcilerin bulunduğu deniz tarafında çok az yaşarlar. genelde tatilciler vardır çevrenizde. ben de istanbul'dan gelen bir tatilciyim. büyük sorun yaşamadım. ama bir alaçatı beklemeyin. deniz sezonu çok kısadır. güneşten değil dalgadan. ama villarda genelde havuz olduğu için oradan karşılarsınız.

istediğiniz tip ve çeşitte villa vardır. uygundur fiyatları.

alaçatı, bodrum, izmir, muğla gibi bir standardınız varsa yanlış seçim olur.
  • iddaaci  (06.08.20 22:57:36) 
deniz sevenlere pek hitap etmez (bkz: karadeniz). ama temiz havada kafa dinlemek için iyi bir seçenektir.


  • tururo  (06.08.20 23:25:33) 
çok kalitesiz bir yer.


  • ala09  (07.08.20 00:40:16) 
Karadenize doğru giderken bir sonra gelen komşu ilçesi Kocaali’den bildiriyorum :) 17 km sahil şeridi var ve sahil kesimi ya almancı ya istanbullu aileler. Ortam nezih. İç kısımları bilmiyorum biz de yeniyiz ama esnafı oturan normal halkı çok yardımsever ve yeni popüler olduğu için daha uygun.


  • cilekli pasta  (07.08.20 00:40:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.