[]

Geforce Now Hesabı Fiyatları Uçmuş

Daha önce (yaklaşık 3 ay önce sanırım) 3 aylık geforce now founders hesabını 10TL'ye almıştık(2 adet)

sanırım 3 ay doldu, artık hesabımız sıraya giriyor, tekrar alalım dedik ama 3 aylık fiyatların en ucuzu 110TL

110TL ile 300TL arasında değişiyor.

bunlar sanırım, demo hesabı açıp 3 ay sonra ödeme yapmadan(spotify daki ilk ay ücretsiz gibi) alınıp satılan hesaplar, fiyatları neden bu kadar arttı bunların ? Artık bunların ucuzunu bulamazmıyız ?

Bir de hangi adreslere bakmamız lazım, google'a yazdığımızda 2 tane site çıkıyor sadece
gamesatis ve oyun alisveris.

bunlar r10 gibi sitelerde bulunur mu acaba ?

 
Kendin al? 5,99 usd idi sanırım güncel kurdan hesaplayınca 110 tl uygun bile. Deneme üyeliği kalmadı sanki ama devam mı bilemedim.

Vpn ile us e bağlanıp alıyorlar sanırım.
  • ozdek  (06.08.20 17:39:57) 
direk alınmıyor mu 5.49 euroya?


  • fezagezgini_4  (06.08.20 17:48:26) 
o 5.49 euro sanırım yıllıktaki aylık ücret. o da pahalı işte.

ben 2010mid macbookpro da oynuyorum. Allaha emanet ve sadece dota2 oynuyorum. o yüzden 10 lira çok makul görünmüştü.

oyunlara para veren birisi olmadığım için(bkz: 8x kuşağı) bu tür sanal şeylerde en ucuzunu arıyorum galiba. Bizim dönemde mp3'e de para verilmezdi, şimdi spotify alınıyor.
  • mete kudur  (06.08.20 17:56:15 ~ 17:57:43) 
ben bedava sürümünü kullanıyorum.1 saatten sonra oyundan atıyor sonra tekrar giriyorsun.2-3 aydır böyle devam ediyorum.


  • uzunincemalbrodayim  (06.08.20 18:10:38) 
bedava sürümde, hem 1 saat var hem de oyuna girerken sıra oluyor. zaten 1 saat başlı başına sıkıntı; dota çoğu zaman oyuna girdisi çıktısı 1 saatten uzun sürüyor


  • mete kudur  (06.08.20 18:33:29) 
3 aylık bedava deneme süresi bitti. Ücretler ödenmeye başladığı için artık ucuza satmaz. O sattıkları dönemde henüz ücretlendirme başlamadığı için fırsatçılar abonelik tükendiği için alamayanlara satıyordu. Mayıs ayında ücretleri almaya başladılar. Abonelikler bitmişti ama yeniden açtılar. Yani şimdi isterseniz 5,49 €' dan alabilirsiniz.

Bir de ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama ayda 5,49 €' ya bilgisayarınızın kaldırmadığı oyunları oynuyorsunuz ama pahalı buluyorsunuz. TL' nin çöp olması 5,49 €'nun ucuz olduğu gerçeğini değiştirmez ki. Avrupalı bir öğrencinin 5 dakikada harcadığı para. Bundan ucuzunu bulabilirseniz helal olsun.
  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (06.08.20 19:58:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.