[]

Bebek görme altını

Selamlar sevgili bering boğazında altın arayanlar,

Üniversitedeki ev arkadaşımın ki en yakın arkadaşlarımdan birisidir, bir bebeği oldu. Ben çeyrek takmayı düşünüyordum lakin altın almış başını gitmiş. Sizce çeyrek takmasak ayıp olur mu? Ya da ne takmalıyız?


 
Gram takın. Bence ayıp olmaz. Altın almış başını gitmiş. Ben aynı durumda olsam hiçbir şey takmasalar insanlara niye takmadılar diye zerre alınmam. Ekonomi alt üst olmuş.


  • himmet dayi  (06.08.20 13:22:46) 
gram tak, artık yakın arkadaşlarıma gram takıyorum.

zamanında taktığım çeyrekler geri gelsin diye de evlenip doğurcam, gün bugündür. (nedense dertlendim)
  • lcha  (06.08.20 14:21:50) 
Normalde biz de yakın arkadaş bebeklerine çeyrek takıyoruz ama altın gerçekten aldı başını gitti; ben arkadaşınızın aklı başında biriyse 'aa gram taktılar, ne ayip' diye düşüneceğini sanmıyorum. Hatta bebege takılan bir şeyin ayıp olur mu stresi bence çok rahatsız edici, bütçeniz neyi elveriyorsa onu yaparsınız. Herkes sevdikleri icin daha çoğunu yapmak ister de ekonominin hali malum. Benim bebeğim olsa kimse altın takmasa ne alınırım, üzülürüm.

Gram altın da hiç ucuz değil zaten şu anda.
  • fraise  (06.08.20 14:25:44 ~ 14:26:48) 
Altın demişsiniz ama ebebek vs. gibi bir mağazadan hediye çeki de makbule geçecektir. İçine istediğiniz kadar para koyarsınız. En kötü bez alırlar, pratik.


  • wish i could find a way to disappear  (06.08.20 14:57:31) 
ben de ceyrek yarim ne gelirse takiyordum ama eminim ki bana taktiklarim takilmicak, 200 tl falan verip gecerler.
imkaniniz neye yetiyorsa onu takin, ceyrek zorlamicaksa ceyrek, gramsa gram. ya da baska alternatifler.

  • anais  (06.08.20 16:40:20) 
Gram is the new çeyrek. Çeyrek cidden yakın arkadaşınız olsa bile çok para. Akrabalara bile gram takmaya başladım ben. Arkadaşınız yarım verirseniz kötü bile hissedebilir miktardan dolayı.


  • kaset  (06.08.20 16:50:54) 
gram tak +1.
1-2 sene öncesine kadar çeyrekleri dağıtıyordum her evlenene, bebeği olana. 1-2 senedir gram takıyorum. bundan sonra çeyrek işi zor.

  • asisamus  (06.08.20 17:56:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.