[]

Yatırım aracı

Selamlar, bir yatırım aracına ihtiyacım var. Türk bankalardan alınabilsin. İsteğim kazanç değil, bir durum için ayırdığım paranın ayrı bir şekilde yatırım hesabı bölümünde durması. Kazanç sağlamak mühim değil. Her ay o paradan alıyorum bir yere yatırıyorum. Düşmesin yeter çok fazla. Baska bir ülkenin para birimi olabilir.


Var mı böyle riski az para birimleri veya fonlar? Nasıl halledebilirim bu işi? Saçmalığını bir tarafa bırakıp soruya cevap varsa çok müteşekkir olurum.


Edit:Altın ve Dolar harici.Onlarda ayrı bir miktar var.

 
altın.


  • sitespank  (06.08.20 12:14:51) 
thy , iş bankası, bim hisseleri belki. ytd ama iyi araştır tabiki.


  • garavel  (06.08.20 12:23:46) 
şuan borsada en sağlam hisseler bile azalışta. aldığın takdirde kısa vadede azalacaktır muhtemelen. ancak bir süre sonra artabilir. hisse alacaksan bunu gözönünde bulundurmalısın.


  • biseysorcaktim  (06.08.20 12:29:57) 
Altın / Dolar neden hariç bilmiyorum ama İMKB'den alınacak her hisse senedi risklidir. Dolar ve altında risk o kadar yok.


  • himmet dayi  (06.08.20 12:37:32) 
gümüş.


  • sir gawain  (06.08.20 12:51:21) 
yukarıda bahsedilen herşey yukarı ve aşağı yönlü riskleri olan yatırımlar, sadece yukarı yönlü yatırım için faiz ya da likit fonlar uygundur. bunlar tl olarak getiri sağlarlar.


  • prezarlatif  (07.10.20 16:28:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.