[]

ODTÜ Bilişim Sistemleri

Başlıktaki bölüme doktora (ya da yl) için başvurayım mı? Okuyan var mı, ortam nasıl?

Bilgisayar müh. mezunuyum. Aynı bölümden devam etmeye yemiyor, zor orası. Ama burası için rahat kabul alırım diye düşünüyorum. İşin kötüsü (tez neyse de) ders kısmı muhtemelen hiç zorlamayacak, çünkü yıllardır yaptığım işler zaten. Amaç biraz ortam olsun + adımın başına ekleyeceğim bir title olsun. Title benim umrumda değil ama sağda solda phd pluton diye gezerim belki bi faydası olur.

Yoksa sadece zaman kaybı mı olur?

 
zaman kaybı olmaz, hiçbir şey öğrenmesen bile -ki öğrenirsin- çevre edinirsin, ileride bir yerde lazım olur.

phd ön eki de güzeldir, aynı insanı bir anda daha zeki daha çalışkan gösteriveriyor.
  • faati  (06.08.20 03:01:43) 
yoo niye olsun ki? hem derslerde de zorlanmayacağını düşünüyorsan? artı tezde de zorlanmayacağını düşünüyorum ben, halihazırda çalışıyorsan hele kendi işinle alakalı bir konu bulursun -tabi hoca da önemli de, neyse oralar daha ileri- pıt pıt pıt yapar bitirirsin. bir - iki üniversite ve bölüm hariç türkiye'de doktora yapmak zor değil zaten.


  • pasp  (06.08.20 13:48:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.