[]

whatsappta arkadaşın profilini güncellemeden dolayı

görememe gibi bir durum olabilir mi?
olaylar şöyle gelişiyor: ara ara yakın arkadaşımın profil resmi kaldırılmış oluyordu. bana bunun sebebinin vatsabını güncellememesi olduğunu söylemişti, güncellediğini söylüyordu ve bam foto geliyor.
Laaakiiin geçenlerde fark ettim ki başka bir ortak arkadaşımız fotosunu görebiliyor ben göremezken. bu nasıl mümkün olabilir ki? güncelleme gelmediyse o ortak arkadaşın da görememesi gerekmez miydi?
vatsapta benzer sorunu yaşamış biri var mıdır? ya da neden olabileceğine dair tahmini olan??

tişikkirlir ^^

 
arkadaşın seni yemiş gibi geldi bana, arada engelliyor tahmin ediyorum ki.


  • apurucikipi  (05.08.20 20:30:54) 
@apurucikipi göremediğim günlerde mesaj atabiliyorum ve gayet normal bir şekilde cevap veriyor. hani engelleme olmadığı kesin de siliyor desek silmesini gerektirecek bir durum da olmuyor, dediğim gibi yakın arkadaşım zaten


  • serbest gezen koala  (05.08.20 20:35:50) 
Eğer karşı cinsseniz numaranızı siliyordur. Ya da bazen tartışmalar sırasında karşı tarafıia engelledi algısı yaratmak için profil fotoğrafını herkese kapatıp, sonra geri açıyordur.


  • GoodMorningTeacher  (05.08.20 20:53:21) 
Yalan söylüyor. Yeni moda bir dikkat çekme biçimi. Engellemiyor numaranı siliyor bence.
Son olarak, anlayamazsın...

  • ekşi duyuru sever  (05.08.20 20:56:16) 
tr.wikipedia.org Bunu bir okumanı isterim, hayatımda hiç numaranı silmeden ya da engellemeden fotoğraf kalktığını görmedim şahit de olmadım.
ayrıca biz ne yakın arkadaşlar gördük =) bazen iyi niyetimiz suistimal edilebilir. Şizofreniye varmadan etraflıca düşünmek sağlıklı olur. Sevgiler

  • apurucikipi  (05.08.20 21:00:59) 
Arkadaşınız numaranızı kaydetmemiş yahut silmiş, başka türlüsü mümkün değil.


  • derleme  (05.08.20 23:41:41 ~ 23:42:44) 
Yakın arkadaşımla benim de başıma geldi, onun fotosu bende görünmüyordu, bazen de görünüyordu. Yan yana olmamıza rağmen ne olduğunu anlayamadık. Muhtemelen whatsapta sorun var. Yaklaşık 3 aydır filan ara ara oluyor.


  • valarmurgulis  (05.08.20 23:58:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.