[]

bacaklarım mayın tarlasına döndü

sivrisinek midir yoksa haşerede midir bilemiyorum. fotoğraf çektim ama tam ifade edemiyor o yüzden yüklemedim.

deli gibi de kaşınma isteği geliyor. vücudun üst bölümünde az var.

ne yapmak lazım? doktora gitmek istemiyorum corona muhabbetinden dolayı.

bugünden itibaren pijamaya çorap geçirip kapatıcam her yerimi uyurken.(tabi dalabilirsem bu sıcakta!)

 
Banyoda fırçalayıp çıkınca fucicort sür.


  • Tochinoshin  (05.08.20 18:31:16) 
Fenistil olması lazım kaşıntı geiderici ilaç. Eczaneye danışın hiç olmazsa.


  • elorelia  (05.08.20 18:32:02) 
Cok ufak bir sari sinek aynisini anneme yapti, eczaneden kasinti ve bocek isiriklarina karsi 2 krem veriyorlar baya iyi geldi bize


  • eja  (05.08.20 18:35:04) 
Bepanten varsa sürün bana iyi gelmişti


  • fezagezgini_4  (05.08.20 19:16:20) 
Eczaneye gidebilirsiniz, onlar krem vs onerirler zaten.
Yatmadan off gibi sprey sikabilirsiniz vucudunuza ya da en rahati sinek kovucu vb kullanabilirsiniz odanizda.

  • kuehles blondes  (05.08.20 23:20:36) 
Eğer evde ilaç yok ise çok ilkel bir yöntem olacak ama, soğan dilimleyip kaşıntı olan yerlere yerleştirin. Anti inflamatuar etkisi mevcut.


  • derleme  (05.08.20 23:46:11) 
pire olabilir mi? bacaktan başlar minik minik.


  • delidiyorum  (06.08.20 09:57:20) 
Yakarca - her gece kendilerinden 2 tanesini diğer tarafa gönderiyorum. Sinekliklerden de geçiyorlar. Ayağa konum bir noktayı yese iyi her tarafını delik değiş ediyor ve tatlı tatlı kaşınıyor. Kolanyalı sürüyorum. 10 dk içinde acısını alıyor. Kızarıklık ertesi güne kalıyor tabii ki.


  • creedwar  (06.08.20 12:18:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.