[]

10 TL'ye tecavüz edilmesi için pazarlanan esek

eksisozluk.com
eksisozluk.com

olay subat 2019 gibi olmus. muhtemelen hala böyle pislikler yapmaya devam ediyor bu kisi. ismi, yaşadığı yer her seyi belli ama hiçbir şey yapılmıyor gerçekten inanılmaz. köyde kimse bu vicdansizliga nasıl ses çıkarmadı, aklım almiyor. dünya gerçekten bu kadar korkunç bir yer mi? bazen yaşamakta çok zorlanıyorum. siz nasil yaşıyorsunuz, nasıl devam ediyorsunuz? yoruldum

 
evet dünya gerçekten bu kadar korkunç. hatta daha da korkunç.
ben de çok zorlanıyorum. dün lübnan'daki patlamada da yeter artık dedim. cidden çok yoruldum ben de ama bir şekilde de yaşıyorum işin garibi yaşamayı da seviyorum. ama bazen bu kadar kötülük fazla geliyor bünyeme. kırılgan ve minnoş bi yapım var, bir şeylere çok çabuk üzülüp ağlamaya başlıyorum. böyle böyle bir gün bi hücrem fazladan bölünecek valla.

  • matilda  (05.08.20 14:54:24) 
Ben de gerçekten hayvanlara yapılan bu iğrençlikler yüzünden aklımı yitirecekmiş gibi hissediyorum bazen. Geceleri uyuyamıyorum. Dünya düşündüğümüzden çok daha korkunç bir yermiş. Sokakta kedi köpek görünce “acaba bir sıkıntısı var mıdır” diye kontrol etmekten, hayvanların yanına biri yaklaşınca “vuracak mı, tecavüzcü mü” diye düşünmekten, gece köpek sesleri duyunca biri bir şey mi yapıyor korkusuyla cama koşmaktan bıktım.

Bu tür olaylar duyuldukça hepimiz üzülüyoruz, belki uyuyamıyoruz, çok etkileniyoruz falan ama en kötüsü birkaç günde ilk etkisini biz de kaybediyoruz. Bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. Geçen gün kaşlarımı kendim alırken acıyınca bir anda patileri, kafaları kesilen milyonlarca hayvan geldi aklıma. Böyle ansızın hatırlayıp üzülüp 2 saat sonra başka bir şeye gülüp eğleniyoruz çoğumuz. Keşke böyle olmasa ama böyle. En başta yazdığım gibi gerçekten korkuyorum böyle düşüne düşüne aklımı yitirmekten.
  • ms brownstone  (05.08.20 15:40:24) 
Yasa çıkarmak gerekiyor. Bu tarz tehlikeli ama herhangi "büyük" bir suç işlememiş insanlar resmen saatli bomba, birisi delirip bu adamı öldürecek ya da bu birisini öldürecek de toplum bu pisliklerden arınacak. Karısını döverek hastanelik eden adam serbest kalıyor. Ayrıca hapishanelerde yer yok sanırım. Geçenlerde bir yakinimi silahla yaralayan şahıs şu an serbest( Hapishaneden izne çıkıp yapmıştı) daha ne denir bu adalet sistemine.


  • eksimeksi  (06.08.20 03:47:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.