[]

Akşam Yemeği

Merhabalar.

Kız arkadaşıma yemek yapacağım. Güzel bir sofra olsun istiyorum. Sizlerin denediği veya denk geldiği kolay ve şık yemekler var mıdır? Fırında yapılan tavuk yemekleri yanına güzel bir makarna kolay görünüyor. Farklı menüler veya önerilerinizi yazarsanız sevinirim.


 
Çiğden taze fasulye yemeği de yazlık soğuk meze kıvamında güzel olur, yapmak oldukça basit

Yanına iki tane daha yoğurtlu meze hazırlayabilirsin

Yoğurtlu patlican, yoğurtlu biber vs

Kuru cacık yapabilirsin
  • freebird5406_2  (05.08.20 13:49:46 ~ 13:51:05) 
fırında somon!

balıkçıdan ayıklanmış filetosu çıkarılmış somon alıyorsun.

sarımsak ile fırına veriyorsun. 15-20 dk'ya çıkarıp servis ediyorsun.
  • parcaliham  (05.08.20 13:56:08) 
Sandal Sefası !
Hem etkili, hem de basit bir yemek.

  • derleme  (05.08.20 14:31:35) 
Makarna & somon & sarap.. missss


  • lcha  (05.08.20 15:31:07) 
lazanya al. Tepsinin en altına 1 dk kaynar suda haşladığın lazanları diz. Üzerine tavada pişirdiğin tavuk ya da et yemeğini koy, üstünü yine lazanya ile kapat.En üste beşemal sos dök fırına ver. 10 dk sonra fırından çıkar üzerine kaşar rendele tekrar fırına at. Kaşarlar kızarınca çıkar. Yemek hazır.

lezzetli, az meşekkatli ve güzel bir yemek çıkıyor ortaya.
  • kraldan cok kralci  (05.08.20 15:59:24) 
Seviyorsa önerim somon. Yoksa fırında beşamel soslu sebzeli tavuk/et olabilir. Bu yemekler az uğraştırıyor ve fırın yemeklerinin hem lezzet hem görünüm olarak bir ağırlığı oluyor. Ama önemli olan nokta meze de bulunması bence. Cherry domates, mısır ve cevizle roka salatası yapabilirsiniz. Sarımsak sorun olmayacaksa havuç tarator veya kabaklı havuçlu tarator olabilir. Közlenmiş biber turşusu ve süzme yoğurtla atom olabilir. Bu saydıklarımın hepsi 5 dakikada hazırlanıp dolapta bekletilen mezeler


  • ats  (05.08.20 16:19:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.