[]

otomatik vites araba tavsiyesi

100 bin tl civarı 2. el otomatik vites araba tavsiyesine ihtiyacım var. benim de eşimin de ilk arabası olacak ve öyle araba meraklısı insanlar değiliz. o yüzden mümkün olduğunca az sorun çıkaracak başımızı ağrıtmayacak bir araba istiyoruz.

araştırmalarım sonucu toyota yaris'i gözüme kestirdim ama siz ne dersiniz? başka tavsiye varsa alabilirim. (honda jazz çok övülüyor ama o kasayla zor)


 
Civic, jazz, yaris. Hatta bulabilirsen City. Japonlar iyidir.


  • rastinon  (05.08.20 11:13:43) 
Eğer sorunsuz ve bakımı kolay bir araç arıyorsanız cvt şanzımanlı ve benzinli bir araç alın.

Honda ve Toyota sorunsuzluğu ile ünlenmiş markalar. Servis bakımlı bir Honda veya Toyota alırsanız ikinci elde sorun riskini en aza indirmiş olursunuz.

Honda için bir servisi arayarak plakadan bakım durumunu, değişen parçaları, yapılan işlemleri görebilirsiniz. Muhtemelen Toyota da benzer olanağa sahiptir.

Eğer bulabilirseniz düşük km'de (veya hybrid bataryası 1 kez değişmiş) 2007-2008 model Honda Civic Hybrid düşünebilirsiniz. Hem çok rahattır, hem ekonomiktir, hem de çok sorunsuzdur.
  • faati  (05.08.20 11:20:03) 
2014-2015 model hyundai i20 öneririm. 2015 model otomatik yaris de kullandım ama i20 biraz daha akıyor yarise göre.


  • uuth  (05.08.20 11:20:45) 
Yaris çok iyi araba, sorun çıkarmaz ve otomatiği de iyi.
Jazz da tabiki çok iyi araba.
Ama o jazz yaris'in üstünde ve o paraya zor. 2014 yaris varken anca 2012 jazz bulabiliyorsunuz.
  • logisticsmanager  (05.08.20 11:21:50) 
Fiat 500L

1 - Yaris ya da Jazz'dan 3 kat falan büyük. Hem bagaj anlamında, hem de iç hacim anlamında. Bir arkadaşımda Auris vardı (Yaris'ten büyük) içi küçük diye 500L'ye geçti. Hele hele çocuk varsa ya da düşünüyorsanız, Yaris ya da Jazz size minnacık gelecektir, arkaya çocuk koltuğu koyduğunuzda ön koltuğa kimse oturamaz. Bagaj zaten yetmeyecektir.

2 - Az yakar. 1.3 multijet dizel. efso motor.

3 - Yarı-otomatik-robotik şanzıman, hata riski sıfıra yakın.

4 - Fiat servisleri, Arçelik servisleri gibidir. Her yerdedirler ve çok ucuzdurlar. Yaris ya da Jazz'ın servis ücretlerinin en az yarısıdır. Bunun yanında sanayide herkes Fiat'ları çok iyi bilir, parçası her yerde vardır.
  • co2s2  (05.08.20 11:42:05) 
japon araçlara bakın en az şanzıman sıkıntısı onlarda.


  • mikahakkinen  (05.08.20 11:45:15) 
Sorunsuz otomatik istiyorsanız japondan şaşmayın +1. Suzuki baleno bakabilirsiniz. Jazz ve yaris'e göre daha düşük km bulabilirsiniz.


  • temasettin  (05.08.20 12:23:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.