[]

londra mahalle sorusu

selamlar,

londra'ya taşınıyoruz. bütçemiz council tax ve faturalar dahil aylık 1500-1550 civarında.

farringdon'a gidip gelinecek genel olarak ama başka yerlere de gitme durumu olabilir. tek vesaitle 40-50dk'da gidilebilecek yerlere bakıyoruz genelde.

herne hill, clapham common, peckham rye istasyonları civarına bakıyoruz. buralar hakkında bilgisi olan var mı ? veya başka bir mahalle önerebilecek olan?

internette üstteki üç mahalleye baktığımda kötü yorum göremedim ama size de sormak istedim.

şimdiden teşekkürler,

 
Kaç bed bakıyorsunuz anlaşılmıyor o yüzden fiyata yorum yapmak mümkün olmadı ama O mahallelerde bütçenize uygun görüyorsanız kaçırmayın. İstasyona ve alışveriş merkezlerine yakın olun. Çocuk varsa okul puanlarına bakın.


  • ozdek  (04.08.20 12:59:31) 
1 bed bakiyoruz, coluk cocuk yok :)


  • fakyoras  (04.08.20 13:02:29 ~ 13:03:01) 
Ben londranın gayet tehlikeli bir yerinde çalışıyor ve türkler tarafından pek sevilmeyen bir yerinde oturuyorum. Açıkçası iş yeri civarında ayda 1-2 bıçaklama vs olsa da evimin etrafında tonla kapkaç vs olsa da allaha şükür daha etkilenmedik. Burada kimse durup dururken bir tehlike yaratmıyor. Açıkçası İstanbul’dan daha güvende hissediyorum.

O yüzden işinize kolay ulaşım sağlayabileceğiniz ve internet altyapısı düzgün, alışverişe ve tube ya da station a yakın bir yere yerleşin derim. Netteki ilanlara da pek güvenmeyin. Hepsi yalan dolan oluyor. Yakın temasta bulununca işler değişiyor.
  • ozdek  (04.08.20 13:06:00) 
peckham rye Afrika'nin koyu.
Herne Hill'in de fazla farki yok. Brixton Herne hill burasi zenci toplumunun kalbidir bi Peckham kadar olmasa da. Simdi gentrification muhabbeti ile sekilli kafeler, sanat, tasarimci tayfa tasiniyor kabuk degistiriyor orasi ayri. Iyi yerler de var muhakkak. Ama Peckham Rye stationdan indigin an Afrika'ya mi geldim dersin.
Clapham Commmon Londra'daki nadir beyaz Ingiliz bolgelerden, kurtarilmis bolge, fiyatlar ucuktur, yazdiklariniz arasinda secim yapacaksaniz tartismasiz Clapham.
Benim favori yerlerim Islington, Muswell Hill, Camden taraflari. En iyi yer ise en yakin yerdir gerci. Sen yolunda gittiginde kimseye karismadiginda bir sikinti olmaz 90% ama yanlis zamanda yanlis yerde bir cete kavgasinin arasinda kalabilirsin. Tottenham bolgesi haric her yerde yasanir. Tottenham high roadda gece romanyali fahiseler cirit atiyor, polis hic bir sey yapmiyor, baska hic bir bolgede boyle bir sorun gozlemlemedim
  • neck_and_neck  (04.08.20 13:33:24 ~ 13:38:13) 
Peckham tam up-and-coming dedikleri bolgelerden, her gun yeni bir pub/restoran aciliyor(du, hayat boka sarmadan once). Queens road duragina dogru gayet hos bolgeleri var. Ayrica ulasim kolay.


  • kif  (04.08.20 14:55:10) 
doğum yerim olması hasebiyle de clapham +1


  • karsiyakaliyiz  (04.08.20 15:11:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.