[]

Karakoldan arandım

Bir polis memeru aradı. Bilginize başvurulması gerekiyor gelebilir misiniz dedi? İl dışında olduğum için haftaya gelebilirim dedim. Kabul etti memur. Sizce ne olabilir?




 
herşey olabilir. mutlaka gidin. zaten gitmediğinizde sonuçlarını görürsünüz.

benzer bir süreçte çağırtan taraftım oradan biliyorum.
  • baldan kaymak  (04.08.20 10:23:36 ~ 10:23:52) 
Doğrudan senle ilgili olduğunu sanmıyorum. Bir yakınınla ilgili olabilir. İsimden bulmuşlardır. Yanlışlık da olabilir bu arada.

Yıllar önce annemi de arayıp karakola çağırmışlardı. Babam pek sıcak bakmadı başta. Çünkü annemin karakola gitmesini gerektirecek ne eylemi olabilir ki diye düşündük. Sosyal medya dahi kullanmıyordu. Sonra polis "illa ekip otosu gönderip zorla mı aldıralım" falan diye atarlanınca babam yüzleşmek için gitti. olay tamamen karakolda çalışan bir komiserin ya da memurun şahsi meselesiymiş ve isim benzerliği nedeniyle böyle bir şey olmuş. adam karakolda da ters ters konuşmaya devam edine babam "şimdi biz buradan gidiyoruz. cesaretin varsa durdur." deyip çıkmıştı. sonra da bir bok olmadı zaten.
  • himmet dayi  (04.08.20 11:01:52) 
iki kişinin kavgasına savcı seni şahit yazmıştır. tanık olarak ifade vericeksindir.
muhtemelen karakola gittiğinde direkt savcıya yönlendiricekler seni.
benzer bir ifadeyle ben çağrılmıştım, böyle olmuştu.
  • semitika  (04.08.20 11:06:43 ~ 11:07:36) 
taniksindir bir olaya.


  • baldur2  (04.08.20 11:09:12) 
İyi de sebebini niye bize soruyorsunuz? Memura sorsaydınız ya.


  • Unde bach canim  (04.08.20 19:47:50) 
@unde telefon ile bilgi veremiyorlarmış


  • hayaletimsi  (04.08.20 22:39:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.