[]

Şu Memur Çocuğunun Hayalleri için bi destek olsanız?

Herkese Merhaba, biraz tık uzağı gibi olacak ama durumum aşağıda

- Baba Memur emeklisi
- Kalacak über bi mal mülk yok
- Yaşım 29 2013 ten beri çalışıyorum
- İşimi seviyorum maaşım 4,5 k
- İstanbulda yaşıyorum

şimdi bu veriler ışığında da düşünürseniz, hep yurt dışında 1 sene yaşamak istediğim, EVS yapayım dıyorum yaş 30 olmadan.

Diyorum ki,

-Patronla konuşup anlaşmalı istifa edeyim tazminatı alayım ( bu iş yerimde mümkün)
- Temmuza kadar para biriktireyim ( 30 temmuzda doluyor)
- 1 sene gideyim yaşayayım hem tecrübe hem dil hemde azcık uzaklaşma olsun

Korkular,

-Döndüğümde, Ya iş bulamazsam

Sizce ne yapayım ? Şimdiden vakit ayıranlara çok teşekkür ediyorum bu benim icin önemli ve paylasabılecegım pek kimsem yok o nedenle fıkırlerınız benim icin çok önemli olacak.

 
Bence mesleğinizi, üniversite mezunuysanız bitirdiğiniz bölümü, dil seviyenizi, ne kadar tazminat alacağınızı, geleceğe dair beklentilerinizi, hayallerinizi yazarsanız size daha iyi, yararlı yorumlarda bulunabiliriz.


  • GoodMorningTeacher  (03.08.20 22:25:02) 
Ulke krizde, dolar 7 tl, altinin grami 1 gunde 20 tl deger kazaniyor. Devletin kasasinda para sifirlandi. Muhafazakarim diye gecinen hukumet milli piyango, sans oyunlari reklami donduruyor tvde. Para bitti cunku, oradan gelecek paraya bile muhtaclar. Sen gidip dondugunde is bulamazsan ki bu sartlarda bulamama ihtimalin yuksek, B planina sahip misin? Ne kadar sure gogusleyebileceksin issizligi?


  • balpolen  (03.08.20 22:49:09) 
Çok teşekkür ederim @goodmorningteacher vakit ayırdığın için

Spesifik bir mesleğim yok ( yani mühendis, öğretmen, doktor gibi) proje yöneticisiyim çalıştığım alanda
Ön lisans mezunuyum ama bitirdiğim bölüm ile ilgili değil çalıştığım alan, bitirdiğim bölüm ile ilgili iş bulamam iş imkanı yok.
Dil seviyem hebele hübele'Den biraz hallice :) kötü diyelim
Hayalim şu an için gidip orada yaşamak tecrübe ve dil edinmek hep vardı aklımda aslında bu hayal ama hep öteledim, iş teklifi geldi hadi millet iş bulamıyor benim ayağıma gelmiş geri çevirmeyeyim dedim, sonra askerlik oldu derken yaş oldu 29
yani minimum bi 25 bin alırım ( anlaşmalı olursa yarısını isteyeceğim, bu arada 2013 ten beri aynı iş yerinde çalışmıyorum, 2016 dan bu yana şu an çalıştığım yerdeyim)

@balpolen B planım yok, en kötü şu an ki iş yerime ben geldim beni tekrar işe alır mısınız derim ? onlarda o an ki duruma göre alırlar yada almazlar. İşsizliği geldikten sonra hiç göğüsleyemem çünkü bütün birikmişimi buraya yatıracağım.
  • paramolacak  (03.08.20 22:55:04 ~ 22:56:32) 
Evs ne bilmiyorum ama sınırlar kapalı hiçbi yere gidemezsin :)

daha doğrusu oturum izni çıkmıyor
  • sonsuz  (03.08.20 22:59:56) 
Bak ücretsiz izin hiç aklıma gelmemişti valla bak bu hayatımı kurtarır:)@sintia
Avrupa gönüllü hizmeti demek evs oturum izni çok sorun değil bu işlerde kabul olursan @sonsuz

  • paramolacak  (03.08.20 23:09:04) 
Seni üzeceğim ama macera için pandeminin bitmesini beklemelisin
Ekonomik sorunlar pandemi bitmeden bitmez

  • photo85  (04.08.20 00:00:12) 
vize şartları ülkeden ülkeye değişiyor, isveç d tipi vize başvurusu alıp vize verirken almanya yeni başvuru bile almıyor.

Gidecekseniz bile Her şey kesinleşene kadar işinizde kalın bence.
  • mor.inek  (04.08.20 00:01:19) 
bence kaybedecek cok birsey yok gibi. yani uber bir isiniz yada pozisyonunuz yok. evli degilsiniz sanirim, bakmakla yukumlu oldugunuz kimse yok, geri donunce basiniza sokacak bir ev, onunuze bir tas yemek koyacak ve bunu basiniza kakmayacak aileye de sahipsiniz sanirim.

yasiniz 29 daha gencsiniz, bence hayalinizin pesinden kosun. belki ne firsatlar cikacak karsiniza, ben kesin gider derdim

bunu 36 yasinda herseyi birakip 2 yil once amerikaya tasinan biri olarak soyluyorum
  • oscar  (04.08.20 02:16:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.