[]

Arabamin Anahtari Kayboldu Ne Yapabiliriz?

Selamlar, tatile geldik ama 2016 model VW aracimin anahtarlari calindi. Araci anhatarin kayboldugu noktadan uzak bir alana, yazligin yakinina cektirdim. IStanbuldan bir arkadasa da eve cilingilirle girip yedek anahtari bulmasini rica ettim. Eger yedek bulunursa sorun yok.

Ancak ya bulunamazsa? Aydin tarafindayim, IStanbul'da yasiyorum. Tecrubesi yada bilgisi olan arkadaslar var midir konuyla ilgili? Basima neler gelecegi hakkinda vs fikri olanlar. Yada bir onerisi olanlar?

Tesekkurler.

 
kaskonuz varsa karşılar komple set halinde değişir


  • basond  (03.08.20 22:12:35) 
Kufur yiycem ama kasko yok maalesef :)


  • andack  (03.08.20 22:19:26) 
Kaskon yoksa parasını vermen gerekecek. Ruhsat senin üzerinedir diye düşünüyorum. Yasal prosedürün ne olduğunu bilmiyorum ama cebinden iyi bir para çıkacak gibi duruyor.


  • himmet dayi  (03.08.20 22:25:31) 
Yedek yoksa çekici ile yetkili servise çektirip yeni anahtar seti isteyeceksiniz, eskiler iptal olup yeni anahtar verecekler ama pahalı bayağı. İyi anahtarcı varsa servis dışında da denenebilir ama önermem.


  • sekerse tehlike  (03.08.20 22:32:14) 
o zaman set halinde değişir pahalıdır ama hallolur geçmiş olsun keşke kasko yaptırsaydım dediğin bir an olabilir
bir arkadaşım honda da 5.000 gibi bir fiyat alıp iyi ki kaskom varmış demişti 4 sene önce

  • basond  (03.08.20 22:34:55) 
korktugum tum cevaplar gelmis. dogus saniirm 5 bin arti 1.5 ay bekleme diyor. seytan diyo ki kaskoyu simdi yaptir bi ay sonra anahtar kayboldu de ama iste illegal bunlar hep :))


  • andack  (03.08.20 23:00:20) 
Yiğidim Yürek Yemişsin. Bu arada sigorta anahtarın çalındığına dair polis tutanağı istiyor olabilir.


  • archmage mahmut  (03.08.20 23:15:56) 
istiyomus hocam ya. o kolay da. sigortayi falan kandirmak gibi bir manyakliga girisemem. cezami ceker veririm 5 bini diyorum da. bunu sanayi de falan halletmenin yolu yok mudur?


  • andack  (03.08.20 23:20:21) 
Oto anahtarcıya gidersen onlar da yapabiliyor bildiğim kadarıyla. Ancak anahtarı kopyalayamadığı için kontağı söküp ona göre yeni anahtar yapıyorlar. Çalınmış olan anahtarınız muhtemelen tekrar çalışacaktır. Ancak anahtar programlama yaparken onu kullanmayacağı için kapıları açsa da motoru çalıştırmayabilir. biraz karışık anlattım ama siz bir oto anahtarcıya gidin en iyisi. İstanbul'da yaşadığınız yere göre tavsiyede bulunabilirim.


  • himmet dayi  (04.08.20 08:40:58) 
kasko bir fiyata kadar öder.


  • mikahakkinen  (04.08.20 10:40:44) 
abi buldum yedek anahtari. eksik olmayin. allah askina siz de su yedek anahtari asiri guvenli bir yere koyun. boyle bi dert yok yeminle.


  • andack  (05.08.20 01:01:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.