[]

saç tıraş makinası

şunu alayım mı? çok araştırmak istemiyorum. uzun süre kullanacağım için biraz pahalı olması sorun değil. sağlam olsun ama dayanıklı olsun. ama bunlar işe yararsa da gereksiz para vermek istemem tabii.

aradığım başka bir şey de biraz uzun kesmesi. 25mm kesebiliyor bunlar.

www.hepsiburada.com

www.trendyol.com

 
2. Linktekini al, aynısı gittigidiyorda yüksek puanlı bir satıcıda 249 liraydı dün


  • freebird5406_2  (03.08.20 20:46:14) 
25 mm seviyesi üstünde bir saçı 25 mm başlıklı tıraş makinesiyle kesmeniz biraz zor. Hele kendinizi tıraş edecekseniz... Kaldı ki saçın üstünde sabit uzunluk pek de estetik durmuyor.


  • Unde bach canim  (04.08.20 00:18:41) 
@unde nasıl hocam anlayamadım? 25mm boyuna getirmek için 25 mm üstü saçı 2mm ile kesmek gerekmez mi? ön tarafları makasla kısaltırım. arka taraflar sıkıntı biraz. önce 25mm yaparım sonra yavaş yavaş kısaltırım yanları. ama bazı yerler 25mm kalır tabii.


  • black mamba  (04.08.20 01:36:49) 
Tam anlatamadım ama uzun saçı o uzunlukta bir başlıkla kesmek zor. Saç durmaz demek istedim. Makinenin tarakları arasından kaçar hep


  • Unde bach canim  (04.08.20 03:13:09) 
en fazla ne kadar kesilebilir? çok kısa olsun istemiyorum çünkü.


  • black mamba  (04.08.20 06:34:23) 
1 cm den sonrası sıkıntı. Normal tarakla makine başlığına doğru saçı iterek yapılabilir ama denemek lazım.


  • Unde bach canim  (08.08.20 18:25:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.