[]

iPhone 8 mi SE 2 mi alayım?

Selamlar duyuru dostları,

2015'ten beri 5S kullanıyorum (evet). gayet memnunum ama haliyle eskidi ve ısınıyor, yavaşlatılıyor ve daha bilmemneler.

en sonunda paraya kıyıp değiştirmeye karar verdim. bir telefon kendime bir de devletime alacağım.

istediklerim:

1-iphone olması
2-5 bin tl civarı olması.

SE 2 almayı düşündüm bu nedenle. bir 5 yıl da bunu kullanırım diye. oyun ve uygulama merakım pek yok. mail kontrol, az biraz sosyal medya ve iletişim amaçlı kullanıyorum. tabii telefonu yenileyince güzel de fotolar çekerim.

ama SE 2'lerin ön kısmı da siyahmış, araştırmalarıma göre. pek beğenmedim. 8 ise ön kısmı beyaz.

anlayacağınız üzere donanım ve teknik hakkında hiç bilgim yok. hangi telefonu alayım sizce? hangisi daha iyidir?

 
hocam se2 al geç. özellik bakımından ciddi fark var. rengine alışırsın. ben iphone 5ten beri beyaz kullanıyordum. bütün modelleri kullandım. 1 yıl önce siyah 8 aldım siyah daha iyiymiş.


  • tabii lan manyak mısın  (03.08.20 20:50:34) 
Kesinlikle SE 2


  • le jeune turc  (03.08.20 20:52:33) 
SE 2


  • MtKrt  (03.08.20 21:05:32) 
SE2 en iyi f/p oranı veriyor bence. Çocuğa aldım şimdilik memnun.


  • ozdek  (03.08.20 21:09:40) 
Se 2

Arada 3 nesil var
  • efruz  (03.08.20 21:32:09 ~ 21:32:39) 
iPhone 8’in ön kısmı siyah olanı da var. Hepsi beyaz değil. Fiyatlar hemen hemen aynı neden 8 alasın?


  • allahkitapwesli  (04.08.20 02:26:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.