[]

çocuk bakıcılığı

öğretmen olan alt komşu, ev hanımı olan anneme 1.5 yaşındaki çocuğu için bakıcılık teklifi yapmış. Annem aslında önceden “ komşunun çocuğuna bari baksam bu yıl sıkılmam iyi olur” diyordu, ve bu tesadüf oldu.. Kadın çok yoğun bir ders yüküm olmayacak da demiş. Yani belki bazı zamanlar erken alabilir çocuğunu evden.Bu bilgiler ışığında Alt değiştirme vs gibi işler olan ve profosyonel olmayan bu iş için ne kadar ücret talep etmeli? küçük bir ilçede yaşıyor annemler.




 
Kac saat ve kac gun bakacak cocuga? Bir de kadin ne kadar odeme yapmayi dusunuyor?
Eger ogretmen ise ders programina gore belli olur hangi gun hangi saatlerde cocuga bakilacagi, bu da agustos sonu demek, para isini bu sartlara gore netlestirmek daha dogru olabilir.

  • balpolen  (03.08.20 17:20:37) 
ortalama bir aralık merak ettiğim aslında. atıyorum haftada 5 gün sabah 8 akşam 3 arası kaç lira tutar. 500? 1000? 1500? 2000? bu konuda ne desin annem onu merak ettik genel teamul ne yöndedir, bakıcısı olan varsa bilgilendirirse seviniriz.


  • bugisme  (03.08.20 17:26:21) 
Bu sizin yasadiginiz sehre gore de degisecegi icin rakam vermek istemedim. Mesela 2 sene once bizim okulda bir ogretmenimiz icin 4 gun oglene kadar bakici bir hanim geliyordu. 600-750 lira aliyordu diye hatirliyorum.
Bence siz bir fiyat vermekten ziyade karsidakinin aklindaki rakama gore hareket edin. Mutlaka dusunmustur bir seyler. Zaten arada komsuluk var, para icin yapilan profesyonel bir is de degil anladigim kadariyla. Ben bu kadar istiyorum demek yerine karsilikli konusarak rakam belirlemek daha dogru olacaktir.

  • balpolen  (03.08.20 17:35:01) 
kolay bir iş değil. çocuğa bişey olursa hayatınız biter. en az asgari ücret isteyin.


  • ayseee  (03.08.20 18:21:25 ~ 18:22:02) 
1200den aşağı olmaz.


  • adivar  (03.08.20 18:44:28) 
Kocaeli 4 gün 8-15 arası 1200 tlye baktırıyor ablam hanım kendisi geliyor. Çocuk harici yemek yapıyor sadece kendisi de o yemekten yiyiyor.
Asgari ücret alanlar yatılı bakıyor haftada 24 saat izin ile. komşumuz baktırıyor temizlik felan da yapıyor hanım 2500 alıyor

  • cilekli pasta  (03.08.20 21:33:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.