[]

bilgisayar oyun kolu

ne önerirsiniz güzel bir şey. süper hiper mega 2020 oyunlarını oynamayacam dayaklı ve kullanısı rahat bir şey arıyorum.

(git: www.akakce.com bu)

ve

(git: market.samm.com bu var)
aklım da sizce deneyimlerinizden ne önerirsiniz?

 
Xboz 360 kolu iyidir. Fakat sahteleri var sanırım (veya yeni üretimlerinde kalite düştü) bir arkadaşımın aldığıyla benimki çok farklıydı. Onunki daha ucuz plastik duruyordu.

Yine de ergonomik olarak vs gayet iyidir.

Bir kez alayım tam alayım dersen de bluetoothlu xbox one s kolu.
  • nhk ni youkosu  (03.08.20 13:52:34) 
www.akakce.com

Logitech F310 Kablolu , çok güzel kol. Ama 220 lira olmuş. 150 lira civarında bulursanız kaçırmayın.
  • ycaycayca  (03.08.20 14:36:29) 
xbox one controller bakabilirsiniz, eskiden sıfırı 250 tl ye bulunabiliyordu ama malum günümüzde 500 liradan başlıyor. forum donanımhaberin ikinci el kısmını takip edin oradan daha ucuz fiyata bulabilirsiniz.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (03.08.20 15:06:03) 
xbox 360 veya one al. gayet rahat,tak çalıştır.


  • nothing in my way  (03.08.20 16:09:46) 
xbox 360 kolu baya iyi kablolusunu ucuza alırsın, ben de var aynısı sorunsuz kullanıyorum. windows kullanıyorsan başka kol alma driver'ı ayrı dert, kolu tanıtmakla uğraşması ayrı dert oluyor bazen. xbox microsoft ürünü olduğu için takıyorsun ve kullanıyorsun bütün oyunlar da tanıyor.


  • nahtoderfahrung  (03.08.20 19:13:14 ~ 19:14:27) 
aldım xbox one s 650 tl :(
win 7 de bağlantı kopuyor
answers.microsoft.com
böyle birşey buldum.
win 7 kullanan var mı?
  • hitsumo  (06.08.20 07:55:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.