[]

Bursaspor, Akhisarspor niye itiraz ediyor

Tamam ligden dusme kaldirildi ama size giren cikan yok. Sen zaten super lige yukselememistin, hak kaybin falan yok senin. Onceki senelerde biz niye dustuk, enayimiyiz mi? diyor bunlar?




 
Bence düşmenin kaldırılması zaten saçmaydı ama buradaki mantık süper ligden düşmüş takımların da seneye süper lig'de oynama hakkı olmamasına rağmen oynayabilecek olması, Bursa ve Akhisar'in ise en azından playoff oynayabilecek başarıyı elde etmesine rağmen süper lig'de oynayamayacak olması.


  • himmet dayi  (02.08.20 09:36:46) 
cok basit, "bizi de al abi" diyorlar, hic bir mantigi yok, sadece agliyorlar, hani bir aracin kapasitesi 20 kisidir, biri kostura kostura gelir "abi o kadar kisi aldin beni de al ne olur ki" diye aglar o hesap..
ha, kume dusmenin hersey bittikten sonra kaldirilmasi ayri bir sacmalik ama o bu duyurunun konusu degil

  • alttaraf  (02.08.20 11:31:41) 
küme düşmenin kaldırılma gerekçesi neydi? covid yüzünden takımlar etkilendi, normalde düşmeyecektik, bu yüzden düştük. dünyanın en saçma gerekçesi ama dünyanın en mantıklı ülkesi olduğumuz için kabul edildi elbette. e şimdi bu bahsi geçen takımlara uyarlamak niye zor geliyor size? bursa diyor ki covid olmasa ben çatır çatır yükselecektim süper lige. madem öyle beni de alın, adalet sağlanmış olsun. kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun derdi nasrettin hoca olsa.


  • del piero10  (02.08.20 15:02:00) 
Adamlar haklı. Olumsuz şartlardan bütün takımlar etkilendiği halde muhtemelen normal şartlar altında küme düşecek takımlar kurtarıldı. Bir kısım takımlar durumdan zarar görürken bir kısmına piyango vurdu. Ortada bir haksızlık var yani.


  • alfred  (02.08.20 15:40:22) 
@del piero10 valla bunlarin cikmak istemesi hala sacma geliyor. Kume dusme kaldirilmis bana gore de kaldirilmasin ama oy birligi muhabbeti var kulupler birliginin ustelik. Hani olagan ustu bir karar alindi kaldirildi kume dusme diyelim bir derece mantigi var cunku yuzyilin olayi cunku bu virus. Ama sen dersen yukselme de yok, bu dunyanin en sacma isidir. Bu sefer herkes itiraz edebilir, tff sonuncusu bile itiraz etsin eyvallah. Ama adamlar cikacaklara sen cikamiyorsun demiyor ki sonucta. Hak kazanmis adam cikacak gene super lige. Hak kazanamayan adamin yaptigi koylu kurnazligi baska bir sey degil.


  • freedonia  (02.08.20 22:27:13) 
@freedonia, ikidir yüzyılın olayı bu virüs, o yüzden küme düşen takımlar kötü etkilendi bahanesini dile getiriyorsun. halbuki yüzyılın olayı o virüs yüzünden ligdeki 18 takımın hepsi kötü etkilendi. belki şampiyon trabzon ya da galatasaray olacaktı, ki galatasaray'ın ara öncesi ve sonrası performansını kıyaslarsan uçurum gibi fark var arada, virüs olmasa ben şampiyon olacaktım dese, saçma olur değil mi? o yüzden virüs yüzünden küme düşmenin kaldırılması dünyanın en saçma olayı, çünkü tüm takımlar etkilendi, birileri düştü, birisi şampiyon oldu. bu ligi oynattıysan herkes sonuçlara katlanacak. e şimdi yüzyılın olayı virüsü kabul edip küme düşmeyi geçersiz kılarsan, bursa da der ki virüs yokken ben ligde 2.'ydim, çok rahat bir şekilde süper lige çıkacaktım, yüzyılın olayı virüs beni vurdu, darmadağın oldum, o yüzden benim de hakkım yükselmek. bence arada hiçbir fark yok. virüsü bir şeye bahane edersen başka şeylere de etmemen için bir sebep olmaz kısacası.


  • del piero10  (03.08.20 00:19:06 ~ 00:22:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.