[]

engellemek

çoğu kişiye göre çok ilkel bir durum olabilir bu, ben de pek böyle bir durumda kalmamıştım açıkçası. ama çok uzun zamandır bumerang gibi dönen bi iletişim var. aylarca kopuluyor ve baştan baştan bi iletişim, dolaylı çaba yaşanıyor.

karşıdan engellemesini rica etmiştim bunların olmaması için ama engellemedi. inanın niye bilmiyorum, taciz edecek kadar bile mesaj attım engellesin diye. çünkü bu tekrar tekrar iletişime geçiş durumu benim de sinirlerimi alt üst etmişti.

ben kendim engelledim artık. sizce bu karşı taraf için net bir mesaj olur mu? hiç gitmez bitmez nasıl olsa orada gibi baktığınız bi insanın sizi hattına kadar engellemesi bir şeylerin artık dank etmesini sağlar mıydı?

 
İradeler engel tanımaz yine yazışırsınız


  • pass  (01.08.20 14:47:05) 
Birkaç gün sonra engeli kaldirmazsan bariz bir mesaj vermiş olursun karşı tarafa. Umarım böyle olur.


  • epistemic_regress  (01.08.20 14:47:46) 
Karşı tarafa beni engelle demek ayrılıyorsak da ayrıldık de demekten ziyade ayrılmayalım konuşalım demek bence.


  • pass  (01.08.20 15:31:32) 
engellemek ergenlik.
karşı taraftan engellemesini istemek ise :D

  • dafuq  (01.08.20 16:21:39) 
Ben olsam aldırış etmem beklerim,nasıl olsa o engeli kaldıracaksın diye düşünürüm.


  • duptıs  (01.08.20 16:32:53) 
seninle tıpatıp aynı durumda kaldım dün akşam ve ben de engelledim.

karşı taraftakilerin bizi neden engellemediklerini bilmiyorum. tahminim, bence düşündüğümüz kadar iyi niyetli değiller. mesajlarını biriktirip seni savcılığa vermek için kasıtlı açık bırakıyor olabilir. ben de engelledim. tekrar açmayı düşünmüyorum.

amaçları gerçekten bizi şikayet etmek bence. yazmayalım, ve engeli açmayalım, o artniyetli planları içlerinde patlasın.
  • semitika  (01.08.20 17:36:01 ~ 17:51:14) 
Rehberinden öylece silip hayatına devam edecek kadar irade ortaya koyamadığının net mesajı. Cılkı çıkmış tipik bir ilişki. Yarın tekrar konuşmak isterse eğer bi başka numaradan aramak zorunda. Ya da belki engellemeyi tam başaramamışsındır, bi bakmışsın sms gelmiş: "özledim".

Hiç asil olmayan davranışlar.
  • IncredibleMau  (01.08.20 20:35:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.