[]

Perde en ölçüsü sorusu

Şimdi tül perde bakıyorum aşağı linkini bıraktım. Benim penceremin en ölçüsü 215cm bu durumda kaç cm’lik uzunluğu olan tül perde seçmem lazım? Fotoğrafta gördüğümüz gibi kıvrılıyor perde içeri dışarı bu durumda daha fazla söylemek gerekir ama karar veremedim ne kadar olacağına. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler!
www.perdealemi.com



 
Aşağıda yazıyor:

Normal Pile Seçeneğinde Ne Kadar Kumaş Kullanılır?
1mt genişliğindeki siparişinize 2,50mt kumaş kullanılır.

Sık Pile Seçeneğinde Ne Kadar Kumaş Kullanılır?
1mt genişliğindeki siparişinize 3,00mt kumaş kullanılır.(En sık pile seçeneğidir!)

Hangisini istiyorsanız ona göre 2,5 ya da 3'le çarpıp öyle karar vereceksiniz.

Edit: AY HAYIR. Daha da üstte yazıyor:
"Sipariş vermek istediğiniz pencerenin ölçüsünü veriniz, sistem pileyi kendisi hesaplamaktadır."
Eğer pencerenin kenarlarında duvar varsa, korniş uzanıyorsa ve duvarı da bir miktar kapatsın istiyorsanız ona göre hesaplayın. Değilse ben olsam 230 cm yapıp geçerim.

Edit: Boyunu da kornişten pencere çerçevesinin en az 5 cm altına kadar ölçüp öyle seçin. Pencerenin altında petek varsa peteğe sürünmeyecek şekilde hesaplayın.
  • kobuzchu kiz  (01.08.20 13:40:56 ~ 13:43:46) 
Cok teşekkürler benim de kafam karışmıştı:)


  • Sebastian  (01.08.20 14:40:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.